E oficial: Zalaul are echipa de volei in Liga 1

3
583

Echipa SCM Zalau este, oficial, invitata sa faca parte din prima linie a voleiului romanesc. In cursul zilei de azi, echipa a primit invitatia de a participa la sedinta cu reprezentantii echipelor din Divizia A1, pentru a stabili ordinea jocurilor in Campionatul National al Diviziei A1, editia 2020-2021. Sedinta e programata in 18 august, astfel ca voleibalistii zalauani isi vor afla adversarii din campionat in mai putin de o luna.

11 echipe sunt prezente in prima Liga a voleiului romanesc.

La SCM Zalau, etapa de transferuri si de semnare a contractelor cu jucatorii si antrenorii e in derulare in momentul de fata, urmand ca lotul sa fie anuntat si prezentat publicului in cel mai scurt timp posibil.

Un lucru este sigur, insa. Noua echipa a municipiului este in primul esalon voleibalistic al tarii, fapt confirmat cu putin timp in urma de invitatia oficiala de a participa la tintar.

3 COMMENTS

  1. Toate cluburile astea sportive sunt canale deschise de scurgere a banilor publici spre buzunarele politicienilor. Exemplul recent a fost familia Cota. Se pare ca dl Ciunt nu isi asuma nimic din acel scandal si vrea sa folosească aceeași rețetă. Sa nu-mi vina careva cu susținerea sportului romanesc și alte astfel de baliverne… pt. ca nu asa se susține sportul.

    • Da cum se sustine sportul daca nu prin finantarea unor cluburi de la nivel local? E rau ca se incearca punerea pe picioare a unor cluburi care vor avea inclusiv echipe de juniori? E rau ca vor avea si copii din acest municipiu posibilitatea de a face sport de performanta in conditii bune?

      • Ah … deci nu e deajuns sa umplem buzunarele familiei Cota… acum luam alti psdisti la rand? Ai fost plecat(a) din Zalau? Da… e rau cand lasi psdul la butoane crezand ca vor face altceva decat sa sifoneze banii. Nu amesteca treaba cu juniorii si copii aici … ca n-are legatura. Club sportiv pt psd si pnl nu inseamna infrastructura ci inseamna chefuri, deplasari, cheltuieli umflate si metode de sifonat bani. Repet….vezi cazul COTA si lasa povestile idealiste cu “sport de performanta in conditii bune”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here