Banda de spargatori trimisi in judecata de procurorii din Simleu SIlvaniei

Szabo Tamas, Szilagyi Roland si Dana Samu sunt acuzati pentru sapte spargeri si furt de bunuri in valoare de peste 300 de milioane de lei vechi

Procurori din cadrul Parchetului de pe lânga Judecatoria Simleu Silvaniei au dispus trimiterea în judecata a trei inculpati – Szabo Tamas, Szilagyi Roland Jozsef, Dana Samu -, toti trei acuzati de savârsirea mai multor infractiuni de furt calificat. Cei trei sunt cercetati inca de anul trecut pentru fapte care denota ca operau constant si organizat, de fiecare data la adapostul intunericului.

Spargerile sunt descrise in probatoriul administrat pe parcursul urmaririi penale. Reiesee ca în noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2015, inculpatii au patruns prin escaladarea gardului în curtea locuintei persoanei vatamate K.O. si, dintr-o anexa a locuintei, au sustras mai multe bunuri de uz gospodaresc respectiv motocositoare, motofierastrau si cablu electric. Intr-o alta noapte, 5 spre 6 noiembrie 2015, inculpatii au sustras dintr-o gradina apartinând persoanei vatamate K.S. mai multe componente auto, printre care doi acumulatori auto, o statie emisie-receptie, un bidon de ulei pentru motor, mai multe cauciucuri si jenti auto. Un alt furt a avut loc in noaptea de 18 spre 19 octombrie 2015, cand inculpatii Szabo Tamas si Dana Samu au patruns prin efractie în locuinta persoanei vatamate G.F, plecata la munca în Italia, de unde au sustras aparatura electronica în valoare totala de 16.000 de lei, respectiv un laptop, o tableta, un aparat GPS, aparat de cafea, malaxor electric, motocositoare si alte bunuri. Alta isprava a avut loc in noaptea de 2 spre 3 noiembrie 2015, cand inculpatii au patruns într-o anexa a unui garaj apartinând persoanei vatamata J.A. din localitatea Carastelec, de unde au sustras un acumulator auto de pe un tractor, circa 30 de litri de motorina, o motocoasa, o drujba si un atomizor, în valoare de aproximativ 2.500 de lei. Alt furt a avut loc in noaptea de 30 spre 31 octombrie 2015, cand inculpatii au sustras dintr-un tractor parcat pe DJ 110B, în fata locuintei persoanei vatamate E.C., cantitatea de 35 de litri de motorina. In noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2015, inculpatii Szabo Tamas si Szilagyi Roland Jozsef au sustras de asemenea 20 de litri de motorina dintr-o autospeciala apartinând S.C. REL MONT S.R.L., parcata pe marginea drumului în localitatea Sighetul Silvaniei, comuna Chiesd.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *