Jucatorii de la FC Zalau revin la antrenamente

Reunirea lotului este programata pentru luni, la Stadionul Municipal


Dupa aproape doua luni de vacanta, jucatorii de la FC Zalau revin la antrenamente, în vederea pregatirii pentru sezonul 2016 – 2017. Chiar daca noul campionat va începe la finele lunii august sau cel târziu în prima saptamâna din septembrie, Constantin Olariu va suna adunarea pentru ziua de luni, primul antrenament fiind programat pe Stadionul Municipal din Zalau. La prima sedinta de pregatire din aceasta vara sunt asteptati jucatorii care au ramas din vechiul lot, juniorii, dar si noile achizitii. La acest capitol, conducerea lucreaza intens, iar pâna luni ar putea fi rezolvate si primele transferuri. 

“În proportie de 90%, pâna saptamâna viitoare vom definitiva si lotul. Este timp suficient pentru pregatire, în conditiile în care campionatul începe mai târziu. stop_coloana Vom începe cu pregatirea pe plan local, dar s-ar putea ca echipa sa plece si într-un stagiu de pregatire montan, de câteva zile”, a declarat presedintele Ioan Morar.
Daca noul sezon va începe peste aproape doua luni de zile, FC Zalau va sustine mai repede primul meci oficial. Din cauza clasarii modeste din sezonul trecut, gruparea de sub Meses va intra înca din prima faza a Cupei României, care este programata la începutul lunii august.

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *