SondajRSS Feed

Nu stim niciodata in ce ape ne scaldam

DSP Salaj a controlat 12 stranduri si piscine; totul este in regula, in afara de putin clor

11 August 2017

In perioada sezonului estival 1 iulie - 5 august, inspectorii Directiei de Sanatate Publica Salaj au efectuat 20 de controale si recontroale la 12 stranduri si piscine din judet. 

Au fost verificate Strandul Tineretului din Zalau, Piscina Season Pool, Baile Boghis, Piscina Eden din Jibou, piscina de la Pensiunea Amurg din Meseseni, piscina Agape din Aghires, piscina din Simisna, piscina de la Castel Inn Simleu Silvaniei, Strandul Broscarie Simleu, piscina AquAngar din Cehu Silvaniei, piscina de la Hotel Severus si piscina de la Hotel Popasul Romanilor.
Inspectorii DSP Salaj au urmarit respectarea urmatoarelor norme: amenajarea corespunzatoarea a bazinelor si piscinelor; siguranta clientilor; sursa de apa; calitatea apei din piscine; monitorizarea cantitatii de dezinfectant si a PH-ului din apa; contractele de monitorizare a apei; personalul calificat si sanatos.
Au fost depistate neconformitati la cinci piscine privind "variatia de concetratie a clorului din apa", insa nu au fost identificate probleme majore care sa puna in pericol sa

DSP Salaj a controlat  12 stranduri si piscine;  totul este in regula,  in afara de putin clor
natatea clientilor, ne informeaza DSP. Pentru aceste neconformitati au fost aplicate ca si sanctiuni patru avertismente scrise.
Foarte probabil ca institutiile de control din judet, fie ca e DSP, Protectia Consumatorilor sau Directia Sanitara Veterinara etc, au motive temeinice sa nu divulge niciodata numele agentilor economici unde sunt identificate probleme, indiferent de natura lor. Trebuie subliniat insa ca cetateanul este derutat daca afla ca produsul de pe piata reprezinta un risc pentru el, dar nu stie unde-i problema, sa se fereasca si sa ramana sanatos. Asa nu o sa stim niciodata in ce ape ne scaldam.

Vizualizari 5535
Comentarii articol

>

in 11 August 2017 0:10

Clorul e un dezinfectant si folosit intr-o cantitate mai mare dauneaza in primul rand ochilor. De aceea ne ustura ochii cand suntem stropiti de cei care sar.

>

in 11 August 2017 8:03

Foarte bine aceste controale dar picat ca nu a-a g

>

in 11 August 2017 8:25

articol de reclama a piscinelor e de fapt. de ce nu controleaza nimeni daca se respecta legislatia privind siguranta consumatorului adica daca au salvamari permanent la strand care urmaresc sa se respecte siguranta clientilor in permananta si de ce nu se masoara compozitia apei sa ne informeze daca la Boghis de exemplu se mai gaseste apa termala in proportiile normale de statiune balneara sau e apa de pe Barcau?

>

in 11 August 2017 10:21

Como vegheaza ca sa ne putem scalda linistiti el va reduce putin si cantitatea de clor nu va speriati

>

in 11 August 2017 13:44

Pe bune??? Chiar au fost la Strandul Tineretului Zalau? Si e totul in regula? De la apa mizerabila pana la grupurile sanitare si mizeria de pe alei? Ar trebui sa plece acasa cu totii! Au lasat pe mana cui nu trebuia strandul, terenul, etc !

LUCRU LA DOMICILIU!>

in 11 August 2017 18:17

Va oferim munca pe net acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

18:17>

in 12 August 2017 7:07

mai du-te ma in p..la cu lucrul tau la domiciliu .N-ai bani de un anunt platit?

Rușine >

in 12 August 2017 20:58

Cum se poate sa lăsați oameni să mai facă baie

>

in 12 August 2017 23:04

Pt 10.21 Como sa o vegheze pe masa si pe mata sa se simnta in siguranta vegheate de un prost

oferta loc de munca>

in 13 August 2017 15:18

Profita si tu acum! Avem o dorinta: Hollywood! Oportunitate part-time uriasa! De ce sa pierzi o oportunitate extraordinara? E usor sa faci bani aici! Hollywood are nevoie de un subiect nou de film! Vrem sa ajungem la Hollywood! Avem un scop ambitios: Hollywood! Un film senzational si bani multi pentru tine! Cei mai buni actori ne asteapta!Solicita acum detalii la adresa de email alinahagiu46@yahoo.com

>

in 14 August 2017 0:57

Mai multe persoane s-au prezentat la Dermatologie cu micoze contactate de la strandul din Zalau.

Rușine >

in 14 August 2017 5:49

Și controlul care a fost a zis că e totul bine nu se gandeste la populația Zalău proțecția cetățeanului a fost si așa a si plecat..nimic. Șanț copii ci microze .si ei nu fac nimic Rusine

5:49>

in 14 August 2017 7:18

Erau doar in trecere spre Kaufland sau piata ,ca asta fac toata ziua ,doar interesele personale.In rest ii platim bine din banii nostri.Intradevar ,RUSINEEE !!!

>

in 14 August 2017 13:05

Bai fratior cochet ce te tii. de ce te duci la Tasnad daca nu-ti place? du-te la Boghis ca-ti da Udrea si Lia Stanca apa rece cat incape pe 25 de lei. La Tasnad asa e culoarea apei, asa-i compozitia, desteptule!

Rusine>

in 14 August 2017 13:10

Compoziția e că eu g

>

in 14 August 2017 18:34

La Boghis e liniste ai bazin acoperit,spatiu tot ce vrei umbra,,,la Tasnad e naspa ...e furnicar si fara umbra!!!!!sa nu mai vorbim ca e aproape!la Zalau se stie...e plin de nesplati...din pacate!calitate pret!

>

in 14 August 2017 22:31

pt 18.34 Da-ne si noua ritualul secret de la Boghis Bai, vrem si noi in bazinul tau acoperit, ala mic de 10 mp, care inca nu a fost demolat, .....ca ala mare s-a demolat de 1 an, tocmai ca unii nespalati ca tine, sa ramana nespalati in veci....Poate te spala pe spate Lia si Nutica, istetule!

>

in 16 August 2017 15:47

nu va convine in judet ha?mergeti in hungaria numai sa v a dati mari...petreteti timpul pe drumuri in loc sa va bucurati de soare si apa de viata unde e mai aproape si sa aduceti bebeficii judetului nu strainilor....mari tarani se duc in orase mari,,,cine mi s io!!

oferta loc de munca>

in 19 August 2017 21:19

Senzational! Bani cu film la Hollywood! Succes imens la Hollywood! Proiect B: bani asigurati! Cel mai puternic program! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Senzational! Bani cu film la Hollywood!Solicita acum detalii la adresa de email alinahagiu46@yahoo.com

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.