SondajRSS Feed

Drumurile proaste si semaforizarea fac traficul din Zalau unul de cosmar

13 Aprilie 2018

Primaria Zalau informeaza tn Planul de Mobilitate Urbana, aprobat de Consiliul Local, despre marile neajunsuri privind traficul din Zalau, neajunsuri care reies dintr-un sondaj realizat tn randul soferilor zalauani.

Cei mai multi zalauani, 32,7 la suta, sustin ca traficul din Zalau este grav tngreunat de semaforizarea proasta din oras.
Alti 30,7 la suta dintre soferi sustin ca drumurile din Zalau sunt necorespunzatoare si nepracticabile.
Un procent de 15,2 la suta dintre soferi sustin ca traficul din Zalau este tngreunat de masinile de mare tonaj, care traverseaza Zalaul din cauza lipsei soselei de centura.
12,5 la suta dintre zalauani sustin ca circula greu prin oras din cauza intersectilor foarte prost realizate.
De altfel, tn acelasi studiu, Primaria Zalau recunoaste ca lipsa fluentei tn trafic este o consecinta a lipsei de parcari si parcari amplasate necorespunzator, dar si ca drumurile sunt tnguste, iar intersectiile sunt prost gandite.

Marile intersectii
dau batai de cap

"La momentul actual, exista un numar de zone si intersectii cu probleme, care au capacitatea de circulatie depasita în timpul orelor de vârf sau sunt amena

Drumurile proaste  si semaforizarea  fac traficul din Zalau  unul de cosmar
jate necorespunzator (geometrie neadecvata, lipsa vizibilitate, lipsa marcaje sau mijloace de semnalizare activa si pasiva)", spune Primaria Zalau.
Una din zonele cu cele mai mari probleme tn trafic identificate de Primarie este intersectia bulevardului cu strada Corneliu Coposu, cu strada Unirii, cu 22 Decembrie si cu Gheorghe Doja, adica chiar zona centrala, tn fata Primariei.
Alta intersectie cu deficiente este langa fantana arteziana de pe strada Corneliu Coposu (fosta Republicii), unde aceasta strada tntalneste strada Avram Iancu si strada Alexandru Lapusneanu, spre cartierul Meses.
Si intersectia bulevardului cu strada Armoniei si cu strada Tudor Vladimirescu, langa Scoala Generala Iuliu Maniu (fosta Scoala nr. 1) este una cu probleme, recunoaste Primaria.

Vizualizari 1519
Comentarii articol

>

in 13 Aprilie 2018 6:38

Totul este praf in special pe bulevard (singurul din Ardeal in asemenea hal execrabil precum conducatori orasului din ultimi 10-12 ani , dar toti in frunte cu actuali) e un calvar sa circuli. RUSINE PRIMARILOR SI CONSILIERILOR .....!!!!.MIZERABILI!!!

>

in 13 Aprilie 2018 8:12

Orasul Zalau este in stare de faliment.Banii incasatide la contributori se duc pe functionarea institutiilor care-l conduc.Ce ramane este prea putin pentru a-intretine corespunzator.Concluzia:cineva trebuie sa rupa pisica si sa aduca administratia locala la nivelul corespunzator ca dimensiune(ceva de genul anilor 90)si atunci platind firme private,auditate corespunzator sa administreze comunitatea.Fara sinecuri gen Citadin,Transurbis,CET si altele.Dar asta-i o decizie politica si tare ma tem ca n-a fi mnica ca de nunta lui bula.

8:12>

in 13 Aprilie 2018 8:39

Ai dreptate .Insa ,doar nu crezi ca psd-ul va "renunta" la marea masa de votanti ,neamuri ,pile ,membrii ,angajati in primarie ,Citadin ,Transurbis etc?Noi ,fraierii ,vom plati in continuare incompetenta celor ce conduc destinul urbei.

....>

in 13 Aprilie 2018 9:27

in orice catun din salaj daca te duci sunt drumuri asfaltate... in zalau iti rupi masina in gropi...str closca e un dezastru...sapaturi gropi si praf...nu inteleg de ce daca s-a lucrat nu se asfalteaza a doua zi ...neaparat trebuie sa bem praful de pe strada?

>

in 13 Aprilie 2018 9:27

ATI UITAT DE INTERSECTIA DE LA SPITAL unde desfintarea celor CINCI locuri de parcare di fata farmaciei DONA ar elimina o mare parte din problemele de acolo .

>

in 13 Aprilie 2018 9:29

La spital se face coloana pt a vira la stanga si se blocheaza mersul inainte di cauza celor cinci locuri de parcare de la farmacia dona ....

>

in 13 Aprilie 2018 9:33

SI ZONA SCALA -BANCPOST AR TREBUII FACUTA LA 4 BENZI...

Realitatea din teren>

in 13 Aprilie 2018 10:35

Arhive, Autogara, Astralis, Casa Armatei, etc....drumuri varza, administratie locala varza, in schimb vezi Doreli care plombeaza gropile intre doua ploi.

>

in 13 Aprilie 2018 10:49

DRUMURI VARZA SI 85% DIN BUGET MERGE PE SALARIILE FUNCTIONARIMII ....

10:49>

in 13 Aprilie 2018 11:48

iar ce mai ramane din 85% se mai duc si n jebul episcopiei ,iepurasi de Paste ,umflati Mosi Craciuni etc.

Pt 9:27>

in 13 Aprilie 2018 12:30

Strada clocsa este in reabilitare ma mir ca nu stii numa scrii pna in Iunie tot asa o sa fie o sa asfalteze va fii prima strada moderna far cabluri pe stalpi si drum practicabil !

mai putini bani pentru functionare>

in 13 Aprilie 2018 13:21

mai multi bani pentru reparatii.La asta trebuia sa se gandeasca onor edilii Zalaului cand au majorat la maxim pe grila salariile din primarie si alte institutii subordonate .Dar unde nu-i cap ,vai de picioarele noastre ,nu mai vorbesc de masinile noastre care se fac praf pe "asfalturile" orasului.Ca masinile lor de serviciu tot din banul nostru ,public ,le repara.

>

in 13 Aprilie 2018 19:27

La intersectia Tudor Vladimirescu si str FABRICI VA ROG SA MONTATI CEL PUTIN 4 SEMAFOARE TRAFIC FOARTE AGLOMERAT

>

in 13 Aprilie 2018 19:27

La intersectia Tudor Vladimirescu si str FABRICI VA ROG SA MONTATI CEL PUTIN 4 SEMAFOARE TRAFIC FOARTE AGLOMERAT

>

in 15 Aprilie 2018 8:33

L-AȚI VOTAT PE MINCINOSUL DE CIUNT,ACUMA SUPORTAȚI CONSECINȚELE !!! PĂCAT CĂ NICI DUPĂ 29 ANI NU V-AȚI LĂMURIT DE MINCINOȘII DIN PSD !!!!!\r\n

CURAJ SI INCEARCA>

in 17 Aprilie 2018 2:24

Oferta de succes: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:cita_ct69@yahoo.com

>

in 17 Aprilie 2018 21:48

Bine ca avem biserici si catedrale,cacalau.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.