Drumul dintre Năpradea şi Someş Guruslău, reparat după două luni de la reabilitare

Reprezentanţii primăriei Năpradea acuză, într-o postare pe Facebook, lucrări de proastă calitate în reabilitarea DJ 108E, între localităţile Năpradea şi Someş Guruslău, fiind necesare reparaţii la doar două luni după reabilitare.

Potrivit viceprimarului comunei, Eugenia Pop, crăpăturile în asfalt au apărut la câteva zile după reabilitarea de acum două luni, iar în prezent drumul se decopertează a treia oară, fără nicio semnalizare rutieră.

„Pe acest drum a fost pus covor asfaltic în urmă cu două luni, azi au început decopertările. Evident, fisurile în asfalt au apărut la 3-4 zile dupa ce s-a pus covorul asfaltic. Greu de crezut, dar acesta este adevărul! Am adus şi atunci în atenţia celor responsabili de această lucrare, respectiv Consiliul Judeţean Sălaj, problemele  apărute pe această porţiune de drum. Rezultatul este cel pe care îl vedem astăzi: se decopertează a treia oara pentru a repara toate gropile şi denivelările apărute. S-a decopertat pe ambele sensuri de mers, fără a fi semnalizate aceste lucrări, punând siguranţa celor aflaţi în trafic în mare pericol. Dar ce mai contează…vin alegerile, trebuie să se asfalteze cu orice preţ!”, precizează viceprimarul din Năpradea.

Eugenia Pop reaminteşte faptul că și în ajunul alegerilor prezidenţiale, din 2019, s-a decopertat o mare porţiune de drum, care a fost lăsată aşa peste iarnă.

„Acum, tot în apropierea alegerilor , au apărut alte decopertări. Poate ne lasă aşa până la celelalte alegeri”, adaugă aceasta.

About Author

One Reply to “Drumul dintre Năpradea şi Someş Guruslău, reparat după două luni de la reabilitare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *