Un gospodar de 61 de ani din Zimbor a fost gasit mort in valea Sancraiului

Garda de pompieri din Hida a fost solicitata sa intervina, sâmbata în jurul prânzului, în localitatea Sutor. Ajunsi la fata locului, pompierii au scos o persoana cazuta în valea Sâncraiul, un barbat de 61 de ani, care era decedat la momentul interventiei.
Barbatul era din comuna Zimbor si lucra cu ziua la un localnic din satul Sutor. Traia in concubinaj de mai multi ani cu o femeie vaduva, al carei sot a murit intr-un accident rutier. Familia in care s-a petrecut tragedia este una harnica si muncesc toate muncile posibile de la tara. Femeia a observat ca barbatul intarzie sa vina acasa si a mers sa-l caute. L-a gasit intr-o prapastie foarte abrupta, in care era apa, cu tot cu roaba cu care facea treaba. Femeia a anuntat politia din Hida, care la randul ei a cerut ajutorul pompierilor din Hida pentru a scoate victima decedata din vale. La fata locului au fost prezente Criminalistica, iar Medicina Legala a transportat trupul la morga spitalului din Zalau.
Maria Cristea, purtator de cuvant al IPJ Salaj, ne-a spus ca trupul a fost transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauzele mortii, si ca nu au fost gasite urme de violenta de corpul victimei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *