SondajRSS Feed

Noaptea muzeelor la Muzeul Judetean

Doua zile si o noapte pline de evenimente la muzeu

19 Mai 2017

Expozitii inedite si concert live sambata seara

In intervalul 20 - 21 mai, Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau va marca „Noaptea muzeelor”. Anul acesta, întâlnirea cu vizitatorii va fi sub semnul darului. Vor fi doua zile si o noapte de sarbatoare pentru ca, de fiecare data, se sarbatoreste si ziua muzeului.

Darul organizatorilor catre cei care vor trece pragul muzeului va fi un program plin de propuneri interesante, de la expozitii inedite la concursuri, jocuri si ateliere, plus un concert live sambata seara.
In plus, pentru ca misiunea unui muzeu este „neuitarea”, esti invitat sa daruiesti lucruri vechi, faurite în ultima suta de ani, pentru generatiile vii

Doua zile si o noapte pline  de evenimente la muzeu
toare care vor vizita muzeul.
Sirul evenimentelor debuteaza azi, 19 mai, la ora 13.00, cu vernisajul expozitiei “Daruri catre zei” si se va incheia duminica seara, la ora 18.00, cu premierea participantilor la concursul “Fii ghid pentru o noapte la Muzeu”.

Vizualizari 1743
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.