Serie neagra de accidente de Craciun

Femeie de 63 de ani lovita pe șosea în ziua de Craciun

În ziua de Craciun, la ora 18.20, pe DJ 110 B, între localitatile Bobota si Dersida, a avut loc un accident grav de circulație. Soferul, un adolescent de 20 de ani din Dersida, conducea un autoturism pe directia Bobota – Derșida când a accidentat o femeie din aceeasi localitate. Pietonul, în vârsta de 63 ani, se deplasa pe mijlocul drumului, în acelasi sens de mers, fara sa aiba aplicate pe îmbracaminte accesorii reflectorizante sau sa poarte o sursa de lumina. Impactul a fost teribil. Femeia de 63 de ani a fost transportata de urgența la Spitalul din Zalau cu multiple traumatisme.

Șimleuan lovit de Ambulanța pe trecerea de pietoni

În ziua de Craciun, la ora 19.10, pe DN 1H, în localitatea Simleu Silvaniei, un barbat de 64 ani, din localitate, în timp ce conducea o ambulanta cu semnalele de avertizare luminoase în functiune, a accidentat un pieton, în vârsta de 51 ani, din Simleu, care s-a angajat în traversarea strazii fara sa se asigure, pe trecerea de pietoni marcata si semnalizata corespunzator. La testarea cu alcooltestul, pietonul avea o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, ne-a spus Maria Cristea, purtatorul de cuvânt al IPJ Salaj.

Pieton lovit de mașina la intrare în Șimleu Silvaniei

O persoana a ajuns în stare grava la spital chiar în Ajunul Craciunului dupa ce a fost lovita de un autoturism. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei stop_coloana 18.26, când un barbat de 41 de ani, din Camar, a condus autoturismul proprietate personala pe DN 1H, iar la intrare în localitatea șimleu Silvaniei a accidentat grav un pieton, în vârsta de 57 de ani, din Nușfalau, care se deplasa pe partea carosabila.
În urma testarii cu alcooltesul, a reieșit ca nici șoferul și nici pietonul nu se aflau sub influența bauturilor alcoolice.
Polițiștii continua cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunii de vatamare corporala din culpa.

Accident în centrul Zalaului în prag de Craciun

În Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie, în jurul orei 13.19, pe bulevardul Mihai Viteazu s-a produs un accident rutier în urma caruia o persoana a ajuns la spital.
Un barbat de 46 ani, din Dobrin, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism care circula pe drumul prioritar, condus de un tânar de 28 ani, din Halmașd și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, barbatul din Dobrin a fost ranit ușor.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauza, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *