Doua persoane muscate de un porc mistret in centrul Simleului - video

19
3701

 

Doua persoane muscate de un porc mistret in centrul Simleului - video

Un porc mistret care a coborât din padure Magurii din Simleu în aceasta dimineata a muscat doi oameni în centrul orasului Simleu. Cel mai probabil a avut loc o vanatoare de mistreti in padurea Magurii, iar mistretul speriat s-a refugiat in oras. Asa cum se vede si pe imagini, mistretul alearga printre blocuri si la un moment dat ataca o femeie, pe care o musca de picor, dupa care ii smulge geanta din mana. Femeia reuseste sa se refugieze intr-un magazin alimentar. Cele doua persoane ranite au transportate la Unitatea Primiri Urgente. 

"La ora 11.09 a fost primul apel la 112, efectuat de catre o femeie. A solicitat ajutor medical sustinând ca a fost muscata de un porc mistret. La ora 11.19 un barbat a sunat la 112 si a anuntat acelasi lucru. La fata locului a intevenit mai multe echipaje de jandamri, Politie Locala si doua ambulante. La ora actuala porcul mistret a fugit intr-o padure din vecinataea orasului si este urmarit de mai multi vânatori.", ne-a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Salaj.

COMENTARII

  1. PE MAMA VOASTRA DE PESEDISTI NENOROCITI! IS PLINE PADURILE DE PORCI MISRETI SI IATACA AU AJUNS SA UMBLE PRIN ORAS!! DACA ERA UN COPIL CU FEMEIA AIA CARE A FUGIT SI IO LUAT GEANTA ? IL OMORA PE UN COPIL,,,GUNOAIE! NU FACE NIMIC GUVERNUL ASTA DE PANARAME (MAI ALES ,, DAIA ,, CU OAIA...), DE ACEEA AVEM ATATA PESTA PORCINA CA GUVERNUL NU FACE NIMIC!\r\n\r\n

  2. Arturică....cat mai ai de gând să strici articolele cu exprimări gresite și greșeli.de clasa a 3 ..când însă înveți și tu gramatica limbii romane...cand o să te înscrii si tu la generală...nu prea am văzut articole fără greșeli gramaticale sau de exprimare ......că să nu mai zic de exprimări pompoase..

  3. SĂ ii multumim lui Mikele cel care administraza fondul de vantoare Magura Simleului . El a populat anul trecut in primavara cu aprox 2 tiruri plind cu purcei de mistret. Multumim....

  4. Mistretul razbunator.Cina in urma cu 2-3 saptamani(PE LANGA Calypso ,fete alese meniu pe masura carpaccio di cinghiale,osso-bucco,prosciutto,salsicce di cinghiale al feri(restul la cantina)vin nobil, palinca de cirese, laude ,povesti vanatoresti de doi bani,dar scroafa matrasita si halita.Asa ca fond de vanatoare,partide de vanatoare,alis-verisuri,chiolhane ,foarte bine dar si responsabilitate .

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.