Doua femei au ars de vii intr-un incendiu devastator in Marca

9
4731
Doua femei au ars de vii intr-un incendiu devastator in Marca

Astazi, in jurul orei 07.55, garda Nusfalau a fost solicitata sa intervina la un incendiu izbucnit la anexa (o bucatarie de vara) unei gospodarii din localitatea Marca. Imediat la fata locului s-au deplasat doua autospeciale cu apa si spuma, doua echipaje SMURD, un echipaj al ambulantei si pompieri voluntari din cadrul SVSU Marca.
La sosirea pompierilor incendiul era extins si se manifesta cu violenta la bucatarie si o anexa. In urma evenimentului, din nefericire, doua persoane (de sex feminin 45 si 72 de ani) au fost gasite decedate, iar o alta persoana (o ruda) care a incercat sa patrund? in imobil, a suferit arsuri la nivelul fetei.
Cauza probabila de incendiu a fost utilizarea accidentala a unor lichide combustibile (benzina). A ars acoperisul anexei si al bucatariei pe circa 100 mp, electrocasnice, piese de mobilier, articole îmbracaminte etc.

COMENTARII

  1. pompierii, alta categorie parazita ca orice bugetar; vin sa constate natura incendiului; mi-e sila ca taxele contribuabililor se duc spre cheltuiala nejustificata a parazitilor; are dreptate 16:15, majoritatea sunt mari consumatori de alcool, dar din pacate asta caracterizeaza acest neam de mamaligari.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.