Doua femei au ars de vii in incendiul devastator de ieri care le-a mistuit casa

4
2896

 

Doua femei au ars de vii in incendiul devastator de ieri care le-a mistuit casa

Mama sii fiica, de 72 de ani si de 45 de ani, au fost gasite carbonizate. Una dintre ele era imobilizata la pat de trei luni

Destin tragic pentru familia Ciordas din Marca. Mama, Gabriela Ciordas, in varsta de 72 de ani, si fiica, Aurora Ciordas, de 45 de ani, au avut parte de un sfarsit tragic ieri dimineata, intr-un incendiu devastator izbucnit putin inainte de ora 8.00, care le-a mistuit casa, cele doua femei arzand de vii.
Incendiul a fost provocat de neatentia mamei, care a vrut sa puna apa la fiert, dar a incurcat bidonul de apa cu un bidon de benzina. Femeia a pus pe aragaz benzina. Incendiul a izbucnit instantaneu in bucataria casei si s-a extins cu repeziciune.
Cele doua femei nu s-au putut salva. Le-a fost cu atat mai greu cu cat fata, Aurora Ciordas, a ramas imobilizata la pat in urma cu trei luni. Nu avea cum sa fuga din calea focului, iar batrana ei mama nu putea sa o ajute. Pompierii le-au gasit cadavrele carbonizate.

Valvataia nu a dat nici o sansa celor doua femei

Garda Nusfalau a fost solicitata sa intervina la incendiu. La fata locului au ajuns doua autospeciale cu apa si spuma, doua echipaje SMURD, un echipaj al ambulantei si pompierii voluntari din cadrul SVSU Marca. La sosirea pompierilor, incendiul era insa extins si se manifesta cu violenta la bucatarie si la o anexa.
O persoana, un barbat care se inrudea cu cele doua femei, a suferit arsuri la nivelul fetei deupa ce a incercat sa le salveze.

 

 

COMENTARII

  1. dar cum pote sa confunda cinecva apa cu benzina??? Cam greu de crezut varianta asta ca tre sa fii handicapat complet ca sa nu simti mirosul de benzina si ce cauta benzina in bucatarie???

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.