Cristian Lungu paraseste Consiliul Local Zalau pentru Senat

8
1852
Cristian Lungu paraseste Consiliul Local Zalau pentru Senat

Cristian Vasile Lungu a ales sa demisioneze din Consiliul Local Zalau dupa ce a fost ales senator pe listele PMP Salaj la alegerile din 11 decembrie. Locul lui Vasile Cristian Lungu in Consiliul Local Zalau va fi luat de Cantemir Pasca, urmatorul pe lista PMP.
La alegerile locale din 5 iunie, PMP a reusit cu 7,48 la suta sa obtina doua mandate de consilieri la Zalau, pe cel al lui Adrian Popan si pe cel al lui Vasile Cristian Lungu. (E.F.)

COMENTARII

  1. Nu il cunosc, decat in masura in care s-a expus el public, judecand astfel, pot sa spun ca e un oportunist care vaneaza functii. A intrat recent in administratia publica fara concurs, politic, a stat doar cateva luni consilier local, si acum direct in Parlament. Ma intreb: a facut tot ce se puteea face pt oras din postura de consilier local, a epuizat toate parghiile prin care putea contribui la binele locuitorilor, incat acum era nevoie de o noua provocare? Ce s-a intamplat cu promisiunile de la alegerile locale? O ascensiune rapida, in care s-a sarit peste etape, posibila doar politic. Daca vrei sa construiesti o cariera in adminstratie si politica, e bine sa ,,arzi'' complet etapele prin care treci, altfel esti doar un oprtunist. Cand ne vom intalni pe strada sa stiti ca: va stim!

  2. GREU SA REZISTI LA JAFUL PARLAMENTARILOR. DACA SE PASTREAZA CURAT DRUMUL E DESCHIS CHIAR SI LA PRESEDINTIE. NU CRED CA ESTE UN CORUPT CA CEILALTI DIN PARLAMENT, AVAND IN VEDERE CA ESTE NEATINS DE VIRUSUL CORUPTIEI. PRIVESC POZITIV SI DACA AR FI 100 CA EL IN PARLAMENT, TARA SI-AR REVENI DIN RUSINEA SI UMILINTA IN CARE NE-AU tARAT POLITICIENII.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.