Două decese COVID-19 în judeţ

5
1631


Autorităţile au anunţat, vineri, că doi sălăjeni au decedat din cauza COVID-19, ridicând astfel numărul total al deceselor la 36.

Potrivit INSP, este vorba de o femeie, în vârstă de 82 ani, care ave şi comorbidităţi, respectiv diabet zaharat insulino-dependent, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică, accident vascular în antecedente şi un bărbat în varstă de 64 ani, cu hipertensiune arterială, fibrilație atrială, obezitate şi boală pulmonară obstructivă cronică.

Situația epidemiologică la nivelul județului Sălaj se prezenta vineri, 9 octombrie, astfel: 1003 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei; 46 persoane confirmate în ultimele 24 de ore; 569 pacienți declarați vindecați de la începutul pandemiei; 398 cazuri pozitive în prezent, din care, 140 persoane spitalizate, iar 258 persoane cu test pozitiv aflate la domiciliu, care au consimțit să se izoleze (monitorizate de medicul de familie); 738 persoane aflate în carantină la domiciliu; 36 persoane decedate, inregistrate de la începutul pandemiei.

5 COMMENTS

  1. Este normal sa vedem ce vedem cand “avocatul poporului” le spune ignorantilor sa iasa din spitale ca au “drepturi” constitutionale si ca este o dictatura spitaliceasca, nimic mai mult.

  2. pe domnul decedat il stiu personal. Nici de cum nu a murit de covid!!! Intr-adevar, era in coma,dar din cauza diabetului! Apoi, cand au vazut ca oricum va muri, au anuntat familia ca i-a facut testul si a iesit pozitiv…doar ca sa poata trece ca a murit de covid…atat despre cat de mult se urmareste ca sa moara oaneni din cauza covidului…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here