Donație din partea Crucii Roșii Sălaj și a “mămicilor descurcărețe” pentru pacienții afectați de COVID-19 de la Spitalul Județean

2
161


O importantă cantitate de apă plată a fost donată în aceste zile secțiilor de Boli Infecțioase și Pneumologie de la Spitalul Județean de Urgență Zalău de către filiala Sălaj a Crucii Roșii și grupul de Facebook “Mămici descurcărețe din Sălaj”, pentru a veni în sprijinul celor afectați de pandemia de COVID-19.   

“Empatia înseamnă să manifești un interest activ în efortul de a vedea lumea prin ochii pacientului. În aceasta perioadă dificilă, să fii pacient în una din secțiile Boli Infecțioase sau Pneumologie nu este deloc ușor. Dacă ești diagnosticat cu COVID-19 e foarte posibil să ai familia și pe cei apropiați în carantină și asta înseamnă că nu prea ai la cine apela să îți aducă anumite lucruri de care ai putea avea nevoie”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al Spitalului Județean.

Din acest motiv, Societatea Națională de Cruce Roșie Filiala Sălaj a venit în sprijinul pacienților din cele două secții și a donat spitalului circa 4.000 de bidoane de cinci litri de apă plată, iar grupul de Facebook “Mămici descurcărețe din Sălaj” aproape 700 de flacoane de 500 ml de apă plată.

“Spitalul Județean de Urgență Zalău dorește să mulțumească personal fiecărui donator în parte pentru empatia pe care a arătat-o față de pacienții noștri”.

2 COMMENTS

  1. Si asta-i stire? Sebastian asta nui cumva ala care o fost consilier la prefectu PSDist? Ma rog.. daca si donatia de apa e o stire.. mai bine inchideti-va site-u.

  2. Ce stire ,de unde a mai luat si prin ce matrapazlacuri a dat apa?.
    Bai tataran ai dreptate ,dar nu le face nimeni nimic,primeaza altceva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here