SondajRSS Feed

Doi tineri salajeni si-au facut curaj sa plece in Europa cu o Dacia 1310

14 Noiembrie 2017

Doi tineri salajeni s-au hotarat sa faca cunoscuta in Europa batrana Dacie pe batranul continent si pleaca intr-o expeditie sa se laude cu masina parintilor. 

"Batrâna Dacie merita aplauzele si aprecierile noastre. Noi ne-am decis sa o omagiem asa cum se cuvine si sa o plimbam prin Europa. Vrem sa mergem la bordul unei Dacia 1310, care este emblema României, prin tari, orase, sate, din Europa, sa vada cei de acolo o masina cu traditie si o istorie bogata si frumoasa. Din Zalau pâna în Austria vrem, pentru început, sa promovam istoria acestei masini si o parte din istoria României. Aventura unor tineri din Satu Mare cu o Dacie 1310 pâna în Anglia ne-a dat mai mult curaj pentru aceasta expeditie. Eu (Claudiu Bârjac – n.r.), împreuna cu copilotul meu, Andrei Opris, dorim sa pornim vineri, 17 noiembrie, spre prima destinatie, Austria. Dacia noastra este un model din anul 1999 (zâmbetul lui Iliescu), pe care am pus-o la punct ca sa reziste calatoriei, am facut schimbul de ulei, reglarea franelor, motorului si alte reparatii pentru a fi siguri ca nu intampinam probleme. Pe noi ne-a motivat sa plecam in aceasta expeditie faptul ca Dacia e emblema

Doi tineri salajeni  si-au facut curaj  sa plece in Europa cu o Dacia 1310
Romaniei si merita respect si putin mai multa promovare. Dorim sa plecam pe 17 noiembrie si sa ne intoarcem acasa pe 20 noiembrie", ne spune soferul Daciei 1310, Claudiu Barjac.

Claudiu Barjac are 21 de ani, este pasionat de Dacia de cand era mic, pentru ca Dacia a fost prima masina a familiei. De cand a crescut, i-a sporit si mai mult pasiunea pentru emblema nationala Dacia. Masina a achizitionat-o din Zalau, de la un pensionar, la pretul de 1.500 de lei. 

"Costurile calatoriei se ridica undeva la 200 de euro cu tot cu benzina si taxe de drum si cateva piese de rezerva. Sponsori, din pacate, nu avem, costurile sunt acoperite din bugetul personal. Eu de profesie sunt tehnician automatist si ma ocup cu proiectari de scheme electrice", ne spune Claudiu.

Vizualizari 2725
Comentarii articol

>

in 14 Noiembrie 2017 4:30

Ce te miri ca prostul de o asemenea stire Szekely bacsi?

>

in 14 Noiembrie 2017 9:11

ca pulllla stirea inca si la antena 1 de parca nu a mai fost nimeni

>

in 14 Noiembrie 2017 9:36

Pt ce sponsori nu inteleg

>

in 14 Noiembrie 2017 16:40

Ziaristul este mai penibil decit ?tirea

>

in 14 Noiembrie 2017 18:23

Ai de capu meu zici k merg turu Europei atata reclama nu mai stiti ce stiri sa mai puneti

>

in 14 Noiembrie 2017 18:27

Pai daca merg baietii pana la Pnadorf in Austria k si cum ai mere pana la Bucuresti fix pix,daca mergeau pana in Portugalia cu un Trabant era altceva mai ziceam si eu asta da stire

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.