SondajRSS Feed

Doar Muzeul Judetean a lucrat pana acum pentru autostrada in Salaj

16 Aprilie 2018

Locul in care a fost promis tunelul prin Meses a fost descarcat arheologic

Din raportul de activitate al Consiliului Judetean Salaj si al institutiilor subordonate acestuia pentru anul 2017, sters intre timp de ochii curiosilor de pe site-ul institutiei, reiese ca angajatii Muzeului Judetean de Istorie si Arta Zalau au efectuat anul trecut descarcarea arheologica in zona unde urmeaza sa fie construit Tunelul Meses, parte a autostrazii Trasnilvania. Nu se cunosc insa costurile realizarii lucrari sau alte detalii.
Traseul tunelului Meses, care ar urma sa faca parte din traseul Autostrazii Transilvania, a fost stabilit dupa doi ani de la semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate, care costa intre 1,82 milioane de lei si 2,15 milioane de lei si avea termen de finalizare 20 septembrie 2015. Bineinteles ca termenul nu a fost respectat. Fara finalizarea studiului de fezabi

Doar Muzeul Judetean  a lucrat pana acum pentru  autostrada in Salaj
litate la tunelul de sub Meses, nu se pot demara lucrarile la studiul de fezabilitate pe traseul Mihaesti - Suplacu de Barcau, portiunea de autostrada care ar traversa Salajul.
Despre tunelul de sub Meses, documentele oficiale arata ca tunelul va avea 2,4 kilometri, de aproape trei ori cat cel mai lung tunel construit in Romania, in urma cu 45 de ani, cel de pe Transfagarasan. Tunelul de la Balea lac a fost construit in 1972 si are o lungime de 884 de metri.

Vizualizari 883
Comentarii articol

>

in 16 Aprilie 2018 6:49

Oferta de succes: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:cita_ct69@yahoo.com\r\n\r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.