SondajRSS Feed

DJST Salaj si CSM Zalau au intrat ieri in greva

21 Martie 2017

Angajatii Clubului Sportiv Municipal si cei ai Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Salaj au protestat pentru salarii

Nemultumiri mari în ceea ce priveste grila salariala pentru angajatii Cluburilor Sportive ce apartin de Ministerul Tineretului si Sportului si cei ai Directiilor Judetene pentru Sport si Tineret. Acestia au intrat ieri în greva. Protestatarii solicita Ministerului Tineretului si Sportului recalcularea drepturilor salariale si mai solicita si aprobarea unor eventuale sporuri.
Sindicatul National pentru Tineret si Sport a trimis un e-mail tuturor unitatilor apartinatoare ale MTS, solicitând solidaritate si unitate pentru acest proiect comun. De asemenea, în comunicat se mai cerea si ca angajatii institutiilor sa se fotografieze în fata unitatilor, cu spatele la fotograf. Metoda aceasta inedita vine dupa ce conducerea MTS a întors spatele unitatilor din teritoriu si nu au încercat sa caute solutie pentru cererile lor.
“Eu nu am dreptul sa particip la greva, doar angajatii, pentru ca directorii DJST-urilor nu pot face parte din acest sindicat. Se respecta programu

DJST Salaj si CSM Zalau  au intrat ieri in greva
l orelor de munca, cu toate ca, la nivel national s-a stabilit ca angajatii sa nu lucreze pe calculator. La finalul anului trecut s-au marit doar salariile angajatilor din Minister, nu si ale personalului directiilor si cluburilor”, a declarat Adrian Farcas, director al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Salaj.
“Sunt probleme grave în sistemul nostru. Antrenorii si ceilalti angajati lucreaza pe salariul minim. Din 2007 nu s-a mai înregistrat nicio marire de salariu, iar anul trecut ar fi trebuit sa se mareasca salariile si celor din cadrul cluburilor sportive si directiilor judetene, nu doar angajatilor Ministerului”, a afirmat Silviu Muresan, director CSM Zalau.

Vizualizari 960
Comentarii articol

>

in 21 Martie 2017 1:20

Astia cu CE se ocupa ?

>

in 21 Martie 2017 4:18

O intrebare intrebare in plus fata de 1:20. Serios. Astia cu ce se ocupa???!!!.

>

in 21 Martie 2017 5:59

Sa demisioneze daca nu le place?

>

in 21 Martie 2017 6:24

Ce activitate au cei din Salaj si ce gestioneaza, asa zisa tabara doar cu numele din localitatea Tusa?

>

in 21 Martie 2017 8:13

Cum sa demisioneze? Domnul director dispune de autoturism la dispozitie, telefon gratuit, munca fara bataturi in palme, birou cu cobor persan. Daca cibeva le-ar norma munca nu ar avea ce norma.

>

in 21 Martie 2017 8:34

Si ce pierdem daca fac greva? Le propun sa stea jumatate dintre ei o luna acasa, fara salar si sa vedem daca observa cineva lipsa lor. Iar dupa aceea sa faca si greva !

>

in 21 Martie 2017 15:37

Alți bugetari hodiniți...

>

in 21 Martie 2017 16:51

Nu stiu daca si CSS face parte din grupul asta.Dar daca fac nu merita nici salarul minim daca te uiti la rezultate

>

in 21 Martie 2017 19:16

Ba da aratativa fetele sa stim si noi cine sta cu mana

>

in 21 Martie 2017 19:18

LA MUNCA NU LA INTINS MANA ! Mama voastră de pictori.

>

in 21 Martie 2017 19:19

rectific "PUTORI "

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.