SondajRSS Feed

Distractie pe cinste la Targul Olarilor si Ziua Maghiarilor din Salaj

25 Septembrie 2018

În weekend-ul ce tocmai a trecut, in perioada 21-23 septembrie 2018 a avut loc la Zalau Târgul Olarilor, alaturi de Ziua Portului Popular si a Gastronomiei maghiare.
Evenimentul a fost organizat de Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj în parteneriat cu initiatorii programului, Asociatia Szilágy Társaság, în colaborare cu Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau.
Olari de la noi din tara cat si de pe alte meleaguri si-au prezentat produsele pe standurile amplasate pe platoul de marmura în ziua de sâmbata, iar duminica în parcarea din spatele Primariei.
O expozitie a fost realizata din piese ceramice ale unor centre de olarit din Salaj si doua prezentari despre mestesugul olaritului si produsele ceramice din

Distractie pe cinste la  Targul Olarilor si Ziua Maghiarilor din Salaj
zona Salaj si Sibiu.
Salajenii, de la mic la mare, s-au bucurat de concerte, dansuri populare, activitati pentru copii, concurs de „bográcsos”, târg de mestesuguri populare, defilare în costume traditionale de sarbatoarea strugurilor si focuri de artificii ce s-au desfasurat în parcarea din spatele Primariei.

Vizualizari 1547
Comentarii articol

>

in 25 Septembrie 2018 8:12

Oare de unde e fotografia?

>

in 25 Septembrie 2018 8:15

Platforma dalata de asemenea marime si constructiile..... Nu cred ca e din Zalau si daca nu e atunci ...rusine...

>

in 25 Septembrie 2018 8:47

Imaginea pare a fi din Sibiu! D-na Sibian, o poza cu o oala de lut si erati mai aproape de ce face un jurnalist!

>

in 25 Septembrie 2018 13:20

Imaginea este Piata Mare din Sibiu. Chiar nu inteleg de ce pui poza din Sibiu la un articol despre un eveniment din Zalau.

>

in 25 Septembrie 2018 18:23

poza este din Sibiu,Piata Mare,va spune o sibianca \r\n

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.