SondajRSS Feed

Directia Tehnica a Primariei Zalau cauta sa angajeze un consilier

7 Decembrie 2018

Primaria Municipiului Zalau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Directiei Tehnice - Serviciul investitii, achizitii publice.
Candidatii trebuie sa îndeplineasca condiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare.
Conditiile specifice necesare în vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta în domeniul fundamental stiinte ingineresti; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 5 ani; abil

Directia Tehnica a Primariei Zalau  cauta sa angajeze un consilier
itati, calitati si aptitudini necesare: confidentialitate, obiectivitate, responsabilitate, profesionalism.
In 8 ianuarie 2019, la ora 10:00, are loc proba scrisa, iar data si ora interviului vor fi comunicate ulterior doar candidatilor care au trecut proba scrisa.
Cei interesati pot obtine relatii suplimentare la sediul Primariei Zalau, din Piata Iuliu Maniu, nr. 3, camera 30, telefon 0260/610.550, interior 162.

Vizualizari 1177
Comentarii articol

>

in 7 Decembrie 2018 0:05

Nu mai terminați cu concursurile?!

>

in 7 Decembrie 2018 7:22

Cât este șpaga?

>

in 7 Decembrie 2018 9:04

anau msi dsti in presas, ca deja, postul este ocupat. Pe cine aburiti voi! Hai ca ...nu mai suntem fraierii vostri.

>

in 7 Decembrie 2018 15:49

Vaiiiiii,a ramas un post liber inca la premarica psdizata?Nici o grija ca rezolva mitomanu de ciunt si nasosu de bolojel in 3 minute problems.Inca mai sint lingai de partid fara leafa babana din primarie.

>

in 9 Decembrie 2018 6:43

Noi avem miniștri si parlamentari, care nu au dat în viața lor , un examen adevărat. La nivel de cătun, din 25 de candidati, nu a putut fi ales unu ca șofer. Examenul este scris si oral(interviu). Repet, peste 50 % , dintre miniștri si parlamentarii națiunii, nu au dat așa ceva niciodată. Incredibil!

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.