SondajRSS Feed

Direcția 5 vine maine la Zalău
cu “Rock’n Roll, Baby”

11 Decembrie 2014

Direcția 5 urcă mâine, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor într-un show senzațio-nal, după cum ne promit organizatorii, Spice Events.
Direcția 5 își lansează mâine seară la Zalău ultimul său album, intitulat “Rock’n Roll, Baby”. Cu un concept de show nou, membrii formației promit un concert incendiar ce include multe surprize muzicale. Cu această ocazie, membrii trupei Direcția 5 vor încânta publicul zălăuan cu binecunoscutele hituri ale formației “Îți mulțumesc”, “Ai un loc”, “O fată ca ea” interpretate într-o variantă rock’n roll. Binecunoscutul single “Forever love” cântat împreună cu Lidia Buble nu va lipsi din prestația de mâine seară. Singel-ul este extras de pe albumul “Rock’n Roll, Baby”.
Direcția 5 este o formație de rock alternativ și pop rock ce a luat ființă în 1991 având ca membri fondatori pe Marian Ionescu (chitară bass, pian, compozitor), Dragoș Badoi (voce), Cătălin Onoiu (clape), Florin Ionescu (tobe, voce), Răzvan Mirică (chitara, voce), Vlaicu Giurgea (chitară). Formația debutează cu albumul “La vulturul de mare cu peștele în ghiare”. Un an mai târziu, lansează albumul “Seducție”,  

Direcția 5 vine maine la Zalău <br> cu “Rock’n Roll, Baby”
 ca mai apoi în 1994 să lanseze albumele “Pantofi de lac” și “In Di Anka Live”. În 1998 Direcția 5 lansează albumul “Superstar”. Un an mai târziu, apare albumul “Cântece cu Direcția 5”, în 2001 trupa lansează compilația “Octombrie” și “Direcția 5 Live”. În 2002, trupa scoate albumele “Duete”, “De 10 ani - vol 1 și vol 2”. Urmează apoi 12 ani încoronați de succese ale trupei care lansează albume precum “Aniversare”, “Emoție” sau “Romantic”. Printre piesele celebre ale formației se numără “O fată ca ea”, “Și ce dacă” sau mai noul “Forerever love”.
Direcția 5 a fost ultima dată la Zalău pe 27 februarie, când a cântat cu casa închisă într-un concert organizat de Spice Events.

Vizualizari 1264
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.