Diesel – brandul succesului in divertisment

0
11

Recunoscut demulta vreme drept clubul cu rafinament, Diesel este oferta speciala a orasului Zalau. Construirea imaginii a inceput in urma cu multi ani, iar Diesel a fost clubul care a deschis seria concertelor cu formatii de top. Aici au perfomant Compact, Directia 5, Trenul de noapte, Mircea Vintila si Duucu Bertzi. Ramas fara concurenta la acest capitol, clubul are in vedere continuarea seriilor de concerte nu mai departe de saptamana viitoare, marti, evenimentul este dedicat celor mai tineri cvlienti iar formatia invitata este Vive La Noiz.
In Diesel isi gasesc placerea petrecerii timpului liber oameni din diverse categorii de varsta, aici fiind singurul loc in care poti intalni de la tineri care inca nici macar nu voteaza, pana la oameni activi trecuti bine de 35-40 de ani. Singrul criteriu pe care clientela s-a cernut a fost muzica de calitate: pop, rock, folk, traditional romaneasca. Muzica comerciala nu si-a avut locul.
O nota aparte in peisajul divertismentului i-o confera Diesel-ului programul de karaoke, in care in fiecare joi seara, canta in jur de 25 de persoane, iar atmosfera rezultata confera locului specificul de care are nevoie pentru ca cei care au venit o data, s-au simtit bine si isi doresc sa revina.
Satisfactia clientului este obiectivul, iar obiectivul este indeplinit. Atmosfera este a unui club de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.