Dia Guard Cipricom si Vulturii Dej, castigatoarele de la Memorialul ‘Radu Gog’

0
4

Gruparea pregatita de Flore Pop a reusit sa castige pentru a patra oara consecutiv titlul la categoria OPEN, in timp ce formatia din Dej s-a impus in premier la categoria Old Boys

rn

S-a incheiat cu succes si editia cu numarul 15 a Memorialului “Radu Gog”. si de aceasta data, evenimentul caritabil a starnit interesul salajenilor care la ora disputarii finalelor au umplut sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalau.
Au fost trei zile de competitie cu meciuri spectaculoase, goluri multe si multa daruire din partea jucatorilor care si-au dorit sa castige.
La categoria Old-Boys, in finala mare au ajuns in premiera Simex simleu Silvaniei si Vulturii Dej. Cei din urma au participat si anul trecut, insa atunci nu au ajuns atat de departe. Acum, cu jucatori experimentati precum Costi Badan in poarta si Dacian Tarnovan (fost jucator la “U” Cluj) in teren, Vulturii Dej au reusit sa-si adjudece trofeul pus in joc.
in ceea ce priveste categoria OPEN, nici de aceasta data Dia Guard Cipricom nu a avut rivala. Gruparea pregatita de Flore Pop a reusit sa se impuna pentru a patra oara consecutiv la Memorialul “Radu Gog”, dupa ce a trecut in finala de Cetatea B.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here