SondajRSS Feed

DGADP Zalau a facut-o de oaie

11 Iunie 2018

Marcaje trasate in dorul lelii – lipsa totala de profesionalism si interes pentru lucrarile facute pe bani publici pentru a deservi cetatenii

Lucratorii de la DGADP – Biroul managementul traficului, condus de fostul director al institutiei, Aurel Bican, au facut-o de oaie. Angajatii coordonati de seful Aurel Bican au inceput recent sa revopseasca marcajele rutiere de pe carosabil, numai ca, din ce trebuia sa iasa, marcaje perfect trasate care sa ghideze participantii la trafic, a iesit o lucrare de tot rasul Zalaului. Cetatenii au constatat repede prostia facuta de muncitorii DGADP, au facut fotografii si au umplut site-urile de socializare cu imagini care ilustreaza clar lipsa de profesionalism si de interes fata de lucrarea facuta pe bani publici, pentru public - marcajele rutiere au fost trasate stramb, fara nici o noima.

Directorul DGADP spune ca de vina
este seful Biroului managementul traficului

Am luat legatura cu Adrian Marcel, noul director general al DGADP Zalau, viitoare SADP, care ne-a declarat ca face cercetari si spune ca cel responsabil este Aurel Bican.
"Cunoastem situatia prezentata cu privire la modul in care au fost realizate lucrarile de trasare a marcajelor rutiere. Am inceput o analiza si facem verificari, masuratori, iar in cel mult o saptamana vom prezenta concluziile. Responsabil pentru situatia creata este seful Biroului Managmentul traficului, Aurel Bican", a spus directorul DGADP.

Viceprimarul Balajel spune ca angajatii vor
suporta paguba, inclusiv costul vopselei

Viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel, care are in subordine si DGADP Zalau, ne-a declarat ca atat seful echipei, cat si muncitorii sunt buni de plata si vor fi sanctionati la salariu.
"Le vom imputa costurile cu vopseaua si orele de manopera nu le vor fi pla

DGADP Zalau a facut-o de oaie
tite. Vom lua masuri disciplinare impotriva sefului biroului, Aurel Bican. A fost trimis corpul de control pentru a stabili pagubele. Inspectorii vor intocmi un raport, iar pagubele stabilite vor fi recuperate integral de la cei care se fac vinovati. Angajatii vor fi sanctionati cu penalizari la salariu. Primaria Zalau nu accepta niciun rabat de la calitate in ceea ce priveste executia lucrarilor, indiferent de tipul acestora", ne-a declarat ferm vicele Teodor Balajel.

Si angajatii Citadin au comis-o recent
ca la Caracal langa Stpitalul Vechi

Angajatii Primariei Zalau au mai facut furori pe facebook si in aprilie, cand cei de la Citadin au lucrat la modernizare spatiului în zona Spitalului Spitalului Vechi. Iar cum s-a lucrat a constatat un zalauan care a vrut sa traverseze luni pe la trecerea de pietoni din apropiere, trecere prevazuta cu semafor. Cetateanul a postat pe facebook o fotografie in care arata ca semaforul din fata Spitalului Vechi a fost inconjurat de zidul de sprijin facut de Citadin, devenind imposibil pentru pietoni sa aiba acces la buton pentru a schimba culoarea semaforului. Dupa ce zalauanii au luat in deradere munca lui Dorel de la Citadin, lucrarea a fost corectata
De amintit ca, recent, cand salariile muncitorilor Primariei au fost marite consistent, primarul Ionel Ciunt spunea ca pana acum au fost platiti prost si au lucrat prost, iar odata ce sunt platiti bine vor lucra bine.

Vizualizari 5830
Comentarii articol

>

in 11 Iunie 2018 6:31

Balajel nu are treabă.A fost la București sa pupe mana lui Dragnea.

>

in 11 Iunie 2018 7:15

DE CAND CONDUC PSD-IȘTII ZALĂUL,CARTIERELE SUNT PLINE DE MIZERIE,SE FACE CURĂȚENIE LA DOUĂ -TREI SĂPTĂMANI !!! TICĂLOȘII NE-AU PROMIS UN TRAI MAI BUN,DAR PE ZI CE TRECE MAJORITATEA O DUCEM MAI RĂU !!! DRACUL SĂ VĂ IA PE TOȚI CARE I-AȚI VOTAT !!!!

>

in 11 Iunie 2018 8:00

Bautura,bat-o vina !

>

in 11 Iunie 2018 8:39

Rezolva USR-ul problema !!!

>

in 11 Iunie 2018 8:52

In ce se materializeaza cresterea veniturilor angajatilor publici? In si mai multa incompetenta? Asta pe langa cresterea infltatiei! Cum s-a imbunatatit performanta primarului daca i s-a marit salariul? Tu zalauanule de rand care le platesti lor salariile simti vreo imbunatatire in administrarea orasului? Sau doar preturile mai mari?

>

in 11 Iunie 2018 8:57

Asta e rezultatul politicii imbecile a pizdeului: oameni incomptetenti pusi in functii de conducere pe pile si interese de grup. PSD se comporta ca un grup infractional organizat. Sper ca Ciuma Rosie nu va apuca sa distruga de tot Romania.

>

in 11 Iunie 2018 8:59

DOMNULE VICEPRIMAR ACESTE LUCRARI NU SE FAC SUB SUPARAVEGHEREA UNUI ANGAJAT AL PRIMARIEI CA BENEFICIAR AL LUCRARII? NU SE INTOCMESTE UN ACT DE RECEPTIE A LUCRARII? SAU SI ANGAJATUL PRIMARIEI A FOST BEAT SI ATUNCI EL LE-A VAZUT DREPTE. MAI IESITI D-LE VICEPRIMAR PRIN ORAS PE JOS CA NU STRICA NICI LA SANATATE MISCAREA.

Lucru de mantuiala>

in 11 Iunie 2018 9:06

Verificati ce desene pe asfalt au facut si in spate la fabrica Michelin Anvelope.\r\n\r\nCel care trasa nu cred ca era treaz .

>

in 11 Iunie 2018 9:45

Ciunt vorbeste sa nu taca. De cand sunt platiti bine angajatii lucreaza si mai prost.

>

in 11 Iunie 2018 11:03

DIN PROSTIE NU SA TREZIT NIMENI,DIN BETIE DA SI SUNT MULTI PRIN PRIMARIE. SE UITA UNU LA ALTU SI RAD SI EI DE PROSTIA LOR.\r\n

>

in 11 Iunie 2018 12:43

oalele se sparg tot in capul lui Bican A. asta asa ca sa fie si in tap ispasitor.... dar directorul ce pastoreste.... ori Bican e director in alta parte si noi nu stim...............reorganizare.:)

>

in 11 Iunie 2018 13:43

Poi bican răspunde de trafic..nu??

>

in 11 Iunie 2018 13:55

Asta e rezultatul politicii imbecile a pizdeului: oameni incomptetenti pusi in functii de conducere pe pile si interese de grup. PSD se comporta ca un grup infractional organizat. Sper ca Ciuma Rosie nu va apuca sa distruga de tot Romania.\r\n\r\n

Aveti si voi pe unul care stie ce face>

in 11 Iunie 2018 13:58

adica Bican, si tot in capul lui se sparg toate...

>

in 11 Iunie 2018 14:40

Fută-vă sfinții!

>

in 11 Iunie 2018 14:42

Așa-i când angajații citadin sunt niște bețivi angajați pe pile!

>

in 11 Iunie 2018 15:13

Marele director Jugrestean verifica aceste lucrari, dar si el este vai mama lui.

>

in 11 Iunie 2018 17:51

Marcajele lui Micle,,,,?

Handicapa?i >

in 11 Iunie 2018 19:22

Sa muriți in cancer toti retarzii din conducere. Va doare n pl

>

in 12 Iunie 2018 8:20

De râsul curcilor hahahahhh.....dar e un râs amar....Un alt lucru facut de mântuiala....Vai de noi,..\r\n

Billige Fodboldtr?jer>

in 17 Iunie 2018 14:36

Merely desired to emphasize Now i'm happy that i came on the internet page.|\r\nBillige Fodboldtr

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.