Volei Municipal îşi prezintă lotul cu ocazia turneului de la Zalău

După două turnee de verficare la Baia Mare ÅŸi GalaÅ£i, pe care de altfel le-a ÅŸi câÅŸtigat, Volei Municipal Zalău se va afla pentru prima dată în faÅ£a fanilor, înainte de startul noului sezon. De joi ÅŸi până sâmbătă, gruparea de sub MeseÅŸ va organiza Cupa Municipiului Zalău, un turneu de pregătire la care au mai fost invitate Explorări Baia Mare, CSS 2 Baia Mare, dar ÅŸi Dinamo BucureÅŸti.

rn

CompetiÅ£ie de la Zalău va începe joi, de la ora 15.00, cu partida dintre cele două echipe din Baia Mare, după care de la ora 18.00 va avea loc meciul dintre Volei Municipal Zalău ÅŸi Dinamo BucureÅŸti.

rn

Înaintea acestui joc, campioana îÅŸi va prezenta ÅŸi lotul pentru noul sezon, astfel că în tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” sunt aÅŸteptaÅ£i cât mai mulÅ£i spectatori, intrarea fiind liberă pe toată desfăşurarea turneului

rn

Vineri, gruparea zălăuană se va duela de la ora 18.00 cu CSS 2 Baia Mare, iar sâmbătă de la ora 13.00 va avea loc partida cu Explorări Baia Mare. După acest meci, organizatorii au programat ÅŸi o festivitate de premiere. Cupa Municipiului Zalău va fi ultimul turneu de verificare pentru campioana României, care după aceste jocuri de verificare va intra în linie dreaptă cu pregătirea pentru Supercupa României, care va avea loc pe 30 septembrie, la PloieÅŸti, cu Arcada GalaÅ£i.

rn

Programul complet ale turneului de la Zalău:

rn

Joi, ora 15.00: Explorări Baia Mare – CSS 2 Baia Mare

rn

Prezentarea campioanei Volei Municipal Zalău

rn

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Dinamo

rn

Vineri, ora 16.00: Dinamo – Explorări Baia Mare

rn

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – CSS 2 Baia Mare

rn

Sâmbătă, ora 11.00: Dinamo – CSS 2 Baia Mare

rn

Ora 13.00: Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare

rn

Ora 15.00: Festivitatea de premiere

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *