PNL face sondaj pentru a-si gasi candidatul ideal la Primaria Zalau

PNL Salaj cauta persoana pe care o va propune candidat la alegerile locale pentru functia de primar in Zalau. Liberalii au inceput discutiile in organizatie, iar in urmatoarele trei luni vor efectua mai multe sondaje de opinie in care vor masura toti posibilii candidati din Zalau. 

rn

"Vom efectua in urmatoarele trei luni masuratori sociologice, pentru a vedea care este cea mai buna varianta pentru a o desemna candidat la functia de primar in Zalau", ne-a spus presedintele PNL Salaj, Lucian Bode.
Liderul PNL Salaj a anuntat ca in cadrul sondajului va fi masurat si primarul in exercitiu, Ionel Ciunt, ca sa afle cat de tare se mentine acesta pe pozitie dupa doi ani de mandat si sa evalueze cum poate fi invins in alegerile din primavara lui 2020.
"Este clar ca il masuram in sondaj si pe Ionel Ciunt, pentru a vedea cum il percepe opinia publica", ne-a mai spus Bode.

rn

PNL s-a jucat de-a candidatul
in 2016 si a pierdut Primaria

rn

PSD-istul Ionel Ciunt a devenit primarul Zalaului dupa ce l-a batut la o diferenta de 20 de procente pe liberalul Radu Capilnasiu la alegerile locale din 5 iunie 2016.
PNL Salaj a facut multe "gafe" inaintea alegerilor locale din Zalau. Cea mai mare a fost schimbarea candidatului pe ultima suta de metri.
La finele anului 2015, Radu Capilnasiu spunea ca se retrage din politica, iar propunerea PNL Salaj de candidat a fost Valeriu Crisan, vicepresedinte pe atunci al Consiliului Judetean Salaj. Dupa doua luni, Capilnasiu a revenit asupra deciziei si s-a hotarat sa intre in lupta electorala pentru a mai prinde un mandat. A fost atat de sigur de victorie incat nu s-a concentrat prea tare pe campania electorala si pe modul in care a revenit. Aceste gafe i-au adus si sfarsitul politic, astfel ca dupa 12 ani petrecuti la carma Primariei Zalau, Capilnasiu s-a vazut invins la o diferenta istorica pentru Zalau. Capilnasiu "s-a refugiat" apoi pe un post de consilier judetean si este angajat al Companiei de Apa in Cluj-Napoca.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *