Deputatul Liviu Balint se ocupa sa aduca anul acesta ambulantieri din toata tara in concurs la Zalau

27
5717
Deputatul Liviu Balint se ocupa sa aduca anul acesta ambulantieri din toata tara in concurs la Zalau

Deputatul Liviu Balint, presedinte al PMP Salaj si fost manager la Ambulanta Salaj pana la inceputul acestui an, a participat in perioada 29 martie - 2 aprilie la Consiliul National al Federatiei Nationale Sindicale Ambulanta din Romania, ce a avut loc la Sinaia. Liviu Balint a fost prezent in calitate de invitat al domnului Chis Gheorghe, presedintele FNSAR. La eveniment au mai fost prezenti invitati de la Ministerul Sanatatii, dar si de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU). Printre invitati s-au numarat si Cristian Grasu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, dar si Calin Alexandru, director general al DSU.
La Consiliul National s-au discutat problemele cu care se confrunta Serviciile Judetene de Ambulanta din Romania, in special lipsa acuta de personal si de autosanitare.
Tot in cadrul Consiliului National s-a discutat si despre organizarea concursului national de ambulanta de anul acesta, competitie ce va fi gazduita de judetul Salaj. Anul trecut competitia a fost organizata la Sibiu, stop_coloana iar managerul SJA Salaj de atunci, Liviu Balint, a venit cu propunerea ca acest concurs sa fie gazduit anul acesta de orasul Zalau. Vor fi prezenti reprezentantii tuturor serviciilor judetene de ambulanta din tara.
"E o mare onoare si responsabiltiate organizarea acestui concurs, tinand cont de numarul mare de participanti din toata Romania care se vor intrece in a-si demonstra cuno-stintele medicale. Ii asteptam cu drag in judetul nostru, pentru ca Salajul are si un mare potential turistic, care trebuie pus in valoare", a spus Liviu Balint.

COMENTARII

  1. Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@gmail com

  2. ACEEASI CAMASA, ACEEASI CRAVATA! Despr ce potential turustic vorbesti? Poate ca-i duci sa vada Pizda babii din Poiana Blenchi sau stanele din Clit. Mare ai ajuns, daca stai la masa cu Ministerul Sanatatii!

  3. Mai como (parlamentar nevotat) parlamentul se ocuppa cu elaborarea de legi , spre binele tarii, nicidecum de organizarea de concursuri si chiolhanuri la sfarsit. De unde se vede ca sunteti prea multi si unii prea prosti pentru asemenea functii.

  4. Mai como (parlamentar nevotat) parlamentul se ocuppa cu elaborarea de legi , spre binele tarii, nicidecum de organizarea de concursuri si chiolhanuri la sfarsit. De unde se vede ca sunteti prea multi si unii prea prosti pentru asemenea functii.

  5. Bravo Balint ! Cu decenta si modestie poate rastorni clica de parveniti din politica Salaj-ului ! Dar nu-ti pierde DECENTA ! Politicianul dintre oamenii de rand .

  6. Da al dracului de invidiosi si rai oameni puteti fi ,la voi nimic nu e bine da faceti voi care scrieti si ziceti vrute si nevrute. Bravo COMO arata ce poti intodeauna ai fost mai destept cu un grad ca si multi altii

  7. Primul deputat al tarii care se ocupa de organizarea de competii. Atata stie, atata poate. Narcisa sa stii ca mi-a placut aia cu scapatu in buda. Dupa cum observati un articol scris la comanda. Nu are autor.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.