Deputatul Liviu Balint numit oficial de Victor Ponta presedinte al Pro Romania Salaj

44
1924

 

Deputatul Liviu Balint numit oficial de Victor Ponta presedinte al Pro Romania Salaj

Deputatul Liviu Balint a batut palma cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, care l-a numit incepand de miercuri, 24 iulie, presedinte interimar si coordonator Pro Romania Salaj.

"Incepand de astazi, 24 iulie, am fost imputernicit de catre Biroul Permanent National al Pro Romania si printr-o dispozitie a presedintelui Victor Ponta, am fost numit presedinte interimar si coordonator al Pro Romania Salaj. Imi propun organizarea si reorganizaera partidului la nivel de judet. Vreau sa avem cat mai multe organizatii in cat mai multe localitati ca sa putem acoperii judetul. Imi propun in special pentru alegerile de anul viitor, alegerile locale si parlamentare, sa obtinem un scor foarte bun. Imi propun sa devenim a patra forta politica la nivel de judet, daca nu chiar a treia, asa cum am mai dovedit-o si cu alte partide. Cu UNPR am devenit a patra forta politica din judet si imi doresc sa reusesc acest lucru si cu partidul pe care-l coordonez Pro Romania Salaj. In toamna acestui an, fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania va face o vizita in Salaj, impreuna cu o parte din conducerea centrala.", a declarat Liviu Balint.

Pro Romania Salaj – obiectiv electoral 15%

"Imi doresc sa obtinem un scor la alegerile locale de cel putin 15%. Deocamdata nu stim in ce formula vom intra in campania pentru alegerea presedintelui Romaniei. In urma deciziilor pe care le va lua conducerea partidului Pro Romania, o sa vedem si o sa punem in aplicare si la nivel de judet. Ori vom avea un candidat propriu ales intre comisarul european Corina Cretu sau fostul ministru si premier Sorin Campeanu. Avem personalitati cu care sa ne batem si sa iesim in fata la prezidentiale. Iar daca se va decide o alianta o sa vedem la momentul potrivit. Deocamdata nu s-a decis nimic in interiorul Pro Romania.", spune deputatul Balint.

Din toamna a treia forta politica in Camera Deputatilor

"In acest moment Pro Romania are in Camera Deputatilor 25 de membri. Pana la 1 septembrie, cand incepe sesiunea parlamentara de toamna, intentia Pro Romania este sa ajunga a treia forta politica din Camera Deputatilor si anume sa ajunga la un numar de cel putin 28-30 de parlamentari.", spune Liviu Balint.

Balint - primar in Cehu Silvaniei sau presedinte la Consiliul Judetean

"Ma gandesc foarte serios ca la alegerile lcoale de anul viitor sa candidez pentru o functie la nivel local si la nivel judetean. Inca ma gnadesc si voi lua o decizie daca voi candida pentru functia de primar al orasului Cehu Silvaniei sau pentur functia de presedinte al Consiliului Judetean Salaj. Decizia o voi anunta public.", declara presedintele Pro Romania Salaj, Liviu Balint.

 

COMENTARII

  1. Daca Ponta a ajuns sa conteze pe Balint vai de ea politică. Pro Romania nu este altceva decât o grămadă de gunoaie adunate de interese personale care n-au mai avut loc în altă parte.

  2. La Jibou a rezolvat problema cu primaria ,acum urmeaza Cehu Silvaniei . Asta crede ca acolo oamenii sunt mai prosti ,dar o sa primeasac o.... cu susan. Acolo va fi primar Benc ,alt caracter .

  3. Ticalosu asta tot micreaza de la un partid la altul cind vede ca sansele respectivului partid cresc .Ponta a facut afacere buna sia taiat craca de sub piciore ,il felicit

  4. Altul mai bun nu ati gasit domnule Ponta? Daca numa pe "como" l-ati aflat sa va conduca organizatia atunci despre restul membrilor ce pot sa zic....si cand te gandestica v-am admirat si v-am votat....

  5. Ai avut 3,6 % după ce te ai unit cu Pmp singur UNproprietar în salaj avea sub 2%!E tare ăsta cu primar în Cehu sau președinte la consiliu judeteanc! VISE .....somn us7or

  6. Nu pot sa cred ca d-nul Victor Ponta a facut asa ceva ,am avut un mare respect pentru dansul dar m-am insalat.Aduna toate lichelele care au dus tara in situatia care este.

  7. Va dati seama unde a ajuns PONTA? un lebenitar, si mai sunt uni care mai cred in el! Asa sunt uni oameni din cauza ca au duso foarte bine ! isi pierd mintile !!! Asa ca ALOOOOOO cei care o duceti foarte bine si va simtiti confortabil aveti grija ca va vine rindul! Nu se poate uni cu 700 milioane pensie si alti cu 900 lei

  8. bi como, du-te ma si fa si tu o meserie, ca trec anii! Apropos, tu ce sti sa faci? ce meserie ai? Ce ocupatie ai avut ? L ace esti pregatit sa sti sa faci ceva? la nimic, ma gunoiule?

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.