Deputatii salajeni ai PSD s-au opus anchetei privind reprimarea violenta a manifestatiilor din 10 august

18
1135
Deputatii salajeni ai PSD s-au opus  anchetei privind reprimarea violenta a manifestatiilor din 10 august

Pentru ancheta au votat deputatii salajeni ai PNL si UDMR, Lucian Bode si Seres Denes

Tot in 5 septembrie, in Camera Deputatilor a fost supus votului final Proiectul de Hotarare privind infiintarea unei Comisii de ancheta privind reprimarea protestului pasnic antiguvernamental desfasurat in Bucuresti, Piata Victoriei, in data de 10 august.
Prezenti la vot au fost 265 de deputati. Proiectul a fost respins de majoritatea PSD - ALDE cu 137 de voturi impotriva, 129 voturi pentru, o abtinere si sapte deputati nu au votat.
Deputatii PSD Salaj, Liviu Balint si Iuliu Nosa, au votat impotriva infiintarii acestei comisii de ancheta privind protestul din 10 august de la Bucuresti.
Deputatii salajeni ai PNL si UDMR, Lucian Bode si Seres Denes au votat pentru infiintarea acestei comisii de ancheta privind protestul din 10 august de la Bucuresti.

COMENTARII

  1. De ce sa fiu pus la zid cu nosa? Eu nu sunt inginer. Nuymai inginerii trebuie pusi la zid. Noi, astia care am terminat facultatea, dar acum trebuie sa ne inscriem a nu stiu cata oara pentru BAC, nu avem nicio vina.

  2. Mai oameni buni ,nu-i mai blamati pe Nosa si Como,ei nu au nicio vina,credti ca au ei un cuvant de spus in parlament,acolo dimineata primesc ordin,astazi votati asa si asa,si gata.Atata timp cat ei voteaza in asentimentul sefului de partid totul le merge struna!

  3. nu stiu care mai vorbeam romaneste daca ramaneam la unguri in ”45 da sa mai intri si-n parlamentul lor la cat le suntem de dragi in schimb mananca paine romaneasca si nu vor sa vorbeasca romaneste,am stat in timpul razbuiului sub dominatia lor si au inceput sa rareasca din noi,cred ca azi eram la cer

  4. "Prostul" asta de ministru al Educatiei Nationale a dat o ordin ca profesori de limba romana sa predea la ciclul primar, sectia maghiara, o idee extraordinara! De pe site-ul ISJ, alaltaieri, au fost postate posturi disponibile, ciclul maghiar I-IV,dar, dupa 2 ore, au fost sterse!!?!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.