SondajRSS Feed

Deputatii de Salaj ai PSD si UDMR au votat impotriva sprijinului pentru gravide

8 Noiembrie 2018

In Camera Deputatilor a avut loc ieri, 7 noiembrie, votul final pe proiectului de Lege 119 din 2016 privind stimularea prezentarii gravidelor la consultatiile prenatale.
Din ce 261 de deputati prezenti, 191 au votat pentru respingerea legii, iar 61 au votat pentru adoptare.
Deputatii salajeni ai PSD – Iuliu Nosa si Liviu Balint - si deputatul salajean UDMR - Seres Denes - au votat pentru respingerea proiectului de lege.
Singurul deputat salajean care a sustinut adoptarea acestui proiect de lege a fost deputatul PNL, Lucian Bode.
"Este vorba despre o propunere legislativa care prevede incurajarea prezentarii femeilor gravide la consultatiile prenatale, prin acordarea gratuita, pentru fiecare nou-nascut, a unui sprijin material la nivelul indicatorului social de referinta. Grupul PNL a hotarat sa sustina aceasta initiativa, pentru ca ea poate constitui un element suplimentar in efo

Deputatii de Salaj ai PSD  si UDMR au votat impotriva  sprijinului pentru gravide
rtul de crestere a natalitatii in Romania. Grupul PSD nu si-a sustinut propria initiativa legislativa, ceea ce dovedeste faptul ca sunt incoerenti si incapabili sa duca la bun sfarsit un demers pe care ei l-au initiat. Este vorba de 500 de lei cat este ISR-ul, dar nu se dau bani, ci un sprijin material care consta in produse de imbracaminte si ingrijire la nivelul indicatorului sicial de referinta", ne-a explicat deputatul liberal Lucian Bode, presedintele PNL Salaj.

Vizualizari 3348
Comentarii articol (26)

>

in 8 Noiembrie 2018 1:22

Pe PSD-isti ai doare in fund de mame si copii. Interesul lor este bugetarul din administratie si pensionarii. Adică lingăii votanți.

>

in 8 Noiembrie 2018 2:23

Niste gunoaie penale!!!!Rusine penalilor!!!

Como>

in 8 Noiembrie 2018 2:25

Como te vom vota nonstop

>

in 8 Noiembrie 2018 5:48

IAR ATI PUS POZA CU KOMO CAP DE CARTOF GUNOI GENETIC

>

in 8 Noiembrie 2018 7:07

la ce v-ati asteptat dela turma asta de hoti ,PSD, DACA NU ERA NIMIC DE PUS IN PROPRIUL BUZUNAR ,CUM SA FACA EI CEVA BUN SI CORECT``´`MAI VOTATII CA MERITA EXCROCI

>

in 8 Noiembrie 2018 7:52

Dacă era ceva le penti binele țiganilor care-i Votează sigur ar fi votat pentru. Felicitări Bode

>

in 8 Noiembrie 2018 7:54

Dacă era ceva lege pentru binele țiganilor care-i Votează sigur ar fi votat pentru. Felicitări Bode

>

in 8 Noiembrie 2018 8:06

Super. Bravo psd..Nici voi nu stiti ce vreti. Votati psd ..

>

in 8 Noiembrie 2018 8:13

De ce puneti poze ale acestui tradator si parvenit.\r\nSaraca Romanie ca a ajuns pe mana unor astfel de oameni care nu au nici un scrupul moral\r\n

>

in 8 Noiembrie 2018 8:14

D-nilor din PSD Jibou, acest pupincurist face parte din organizatia voastra?

>

in 8 Noiembrie 2018 8:30

Uitati-va ce oameni cu fete de porci de craciun conduc salajul de atatia ani! Nu credeti ca le-au ajuns??

>

in 8 Noiembrie 2018 8:31

Liviu Balint face parte din PSD , si va candida, la urmatoarele alegeri, din partea partidului pentru postul de primar la Jibou Pentru aceasta va avea grija Badalau, tutorele lui, cel care l-a adus in PSD, in urma tradarii celor de la PMP.

como>

in 8 Noiembrie 2018 8:41

Bai Arture, la inceput te-am platit sa ma faci celebru. ACUM GATA, Nu-mi mai pune poza cu mecla mea rasuflata in ziar. Nu vezi ca ma fac astia cu ou si cu otet? Sau iti plac showurile pe seama mea?

>

in 8 Noiembrie 2018 9:09

De ce sa ajutam viitorul ca ei inca nu voteaza,nu mai bine alocam acele sume ba la ajutoare sociale,ba la pensii speciale,sau de ce nu la marirea salariilor la bugetari.Ce ne trebuie viitor?

>

in 8 Noiembrie 2018 9:23

Como nu este interesat de acest aspect,Narcisa are propria cariera si nu mai vrea copii,iar amanta nu-i mai poate face plozi din cauza sifilisului...

>

in 8 Noiembrie 2018 9:32

Nu era in programul de guvernare, fireste...pensiile speciale pt alesi, primari etc erau, la fel si un cod penal pt infractori, insa stimulentele pt gravide nu

>

in 8 Noiembrie 2018 10:38

Cel de la 1 si 22 ! ii doare in fund intradevar pentru ca voi mereu ii pupate si ii infectati !!!

>

in 8 Noiembrie 2018 10:41

Totusi arata mai bine decit presedintele !

>

in 8 Noiembrie 2018 10:46

Si asta e un c..a de om sa pus nevasta acum vine cu bomboane

>

in 8 Noiembrie 2018 14:37

Vacile lor au fatat deja ...

>

in 8 Noiembrie 2018 15:27

DUPA URMATOARELE ALEGERI NU O SA MAI AUZIM DE EL , LA FEL CA DE TALOS MIREL ....

>

in 8 Noiembrie 2018 15:35

V-am zis ca Balint si Pop Gheorghe merita pensii speciale! Ce dracu!

>

in 8 Noiembrie 2018 21:15

Gresit, udmr-ul e lingaul psd-lui!!!!

>

in 9 Noiembrie 2018 19:08

Toti dau in sus si in jos cu masuri de crestere a natalitatii. Se arunca ici colo citiva lei si pe urma gargara electorala. Cresterea natalitatii impune mai multe masuri care sa cuprinda in primul rind familia, apoi sistemul sanitar (da ar trebui inca inainte de conceptie o familie sa beneficieze de niste controale, in primul rind pentru a aduce acei copii sanatosi si fara riscul unor copii cu fel de fel de boli rare sau malformatii cu caracter ereditar sau datorita neglijentei parintilor).Trebuiesc stabilite masuri pentru familie-care sa ramina neschimbate cel putin 15-20 de ani, acordarea alocatiei progresiv la copilu al 2-le si al 3-lea si plafonata de la al 4-lea in sus, dar NUMAI PENTRU CIT TIMP PARINTII SINT ANGAJATI. Pe urma asistenta si urmarirea dezvoltarii sanatoase si educarea copiiilor. Si altele si altele, care se pot stabili de specialisti, discutate si analizate si implementate-cu OBLIGATII si drepturi atit din parte parintilor cit si a statului. CHiar si cu conditiile acestea sporadice unele lucruri sint bune-CIC-ul.Cresterea natalitatii de 40-50 de ani din Romania a fost element de politica-si socialista si capitalista si cu ce ne-am ales? Cu familii care au facut din copii niste oameni fara viitor:i-au facut pentru alocatie si alte drepturi, dar acesti parinti nu s-au achitat de obligatiile lor si astfel avem copii (si maturi deja) cu fel de fel de handicap, analfabeti, bolnavi cronici de toate felurile, care umplu spitalele, etc.Multe ar fi de spus.

>

in 10 Noiembrie 2018 15:52

Muie pesedeilor si Multa muie viermilor bugetari din toate birourile ticsite de sugaci ai societati gen Ciunt ,sergiu panie ,etc

>

in 13 Noiembrie 2018 13:19

h t t p s : / / y o u t u.b e / m S K 7 L y X B S J w

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.