SondajRSS Feed

Deplasare facila pentru Volei Municipal Zalau

12 Ianuarie 2018

Sâmbata, ora 17.00, Sala Universitatii Tehnice din Timisoara: CSU U Vest Timisoara - Volei Municipal Zalau Eliminata prematur si în acest sezon din cupele europene, Volei Municipal Zalau ramâne sa se axeze doar pe competitiile interne în prima parte a anului 2018. Daca în Cupa României este deja calificata în semifinale, în campionat, gruparea de sub Meses nu sta deloc bine si este clasata doar pe locul 4. Cum sâmbata, Arcada Galati a câstigat restanta cu CSS 2 Baia Mare, distanta pâna la podium s-a marit, iar formatia zalauana începe meciurile oficiale din 2018 la 5 puncte în spatele podiumului. 

Obiectivul pentru acest campionat este clasarea pe locurile 1 - 4, iar din acest punct de vedere, Volei Municipal este acoperita având în vedere ca ocupa locul 4. Însa, la o echipa cum este cea din Zalau, pentru care autoritatile locale au alocat un buget foarte mare pentru acest sezon nu îi sta bine sa se lupte doar pentru o clasare în “careul de asi”.
Volei Municipal Zalau începe anul cu mici probleme interne, având în vedere ca experimentatul Adrian Feher a parasit corabia înca din primele zile ale anului. Se pare ca exista si o oarecare tensiune în lot, dat fiind faptul ca unii jucatori nu si-au primit salariile pe ultimele doua luni.

Cu toate acestea, gruparea de sub Meses trebuie sa se concentreze pentru primele meciuri oficiale, care vor începe în urmato

Deplasare facila pentru Volei Municipal Zalau
arele zile. În primul joc, campioana are un examen usor având în vedere ca va juca sâmbata pe terenul celei mai slabe echipe din campionat. Aceasta este CSU Vest Timisoara, care pare depasita din toate punctele de vedere de nivelul acestei competitii. Astfel, banatenii nu au acumulat niciun punct în primele 13 meciuri, în care au reusit sa câstige doar doua seturi! Având un lot fara experienta, CSU Vest Timisoara nu îsi face mari sperante de la meciul cu campioana si foarte probabil acest joc va fi câstigat cu 3 - 0 de catre formatia antrenata de Marian Constantin.
Cu 3 puncte din meciul de la Timisoara, Volei Municipal Zalau ar mai putea recupera din diferenta care o desparte de primele clasate, dat fiind faptul ca în prima runda din 2018, doua pretendente la titlu au meci direct, este vorba de Tricolorul Ploiesti si Arcada Galati. În runda de la finele saptamânii, liderul Steaua pare a avea un meci usor cu Explorari Baia Mare, la fel si ocupanta locului 5, CSM Bucuresti, care se va deplasa la CSS 2 Baia Mare.

Vizualizari 653
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.