Dedeman-Mai avem de asteptat pana la deschiderea oficiala

12
10922

 

Dedeman-Mai avem de asteptat pana la deschiderea oficiala

 

Dupa deschiderea noului centru comercial din Zalau, in aceasta luna de noiembrie 2019, o alta deschidere, mult asteptata de zalauani, este ceea a noului magazin de bricolaj Dedeman. O deschidere care pe langa locurile de munca create, va aduce o concuren[a benefica, ce ne va scutii de drumurile inutile, prin jude[ele vecine, in cautarea unui pre[ decent la produsele specifice, acestui tip de magazin. Prin presa locala se vechicula data de 22 noiembrie 2019, ca moment pentru deschiderea oficiala, insa aceasta data nu se confirma. Fapt constat la fa[a locului, cand, vineri 15 noiembrie 2019, am vazut ca nici vorba sa avem o deschidere in curand. Asa ca, pentru informarea corecta a publicului, am solicitat celor de la Dedeman sa ne transmita, cand va avea loc deschiderea oficiala a acestuia si in ce stadiu se afla construc[ia magazinului din Zalau. Raspunsul (fara a transmite in ce stadiu se afla construc[ia) a fost ca deocamdata nu se stie cu certitudine, cand va fi finalizata amenjarea magazinului, pentru ca aceasta sa poata fi inaugurat, dar ca in momentul in care vor avea o data oficiala o vor transmite catre noi pentru a putea informa publicul.

COMENTARII

  1. Se va deschide anul asta. Ati vazut la noul mall si aici la Dedeman in ce ritm si cum se lucreaza in mediul privat, fata de cum se lucreaza la stat.\r\nDe era sa faca primaria asa ceva, ani de zile puteam astepta.\r\nCica la anul se incepe constructia la centura dinspre Meses spre Aghires si tare is curios daca e doar electorala vestea sau chiar se incep lucrarile.

  2. "in cautarea unui pret decent"??? magazinele deja existente sunt mai ieftine decat Dedeman... La fel cum Kaufland e mai ieftin decat Carrefour, ce naiba Carrefour din centru e mai ieftin decat Carrefour :))

  3. 22:28,acelasi postac psd cel cu politrukul Werner ,cel cu “ciuma bruna si nazistii lui Iohannis” ,cel cu luzarii si cu #vremdezbatere :Iti repet inca odata ca tu ai mari probleme de sanatate mintala ,zero neuroni functionali la “mansarda” .Stai linistit ca cei peste 7 milioane de simpatizati ai “ciumei brune” cum ne cataloghezi tu ,va vom trimite in turul 2 ,pe voi pe pesedeu cu proasta satului in fruntea voastra ,a ciurdei de handicapati ,la groapa de gunoi a istoriei.VOTAM MASIV IOHANNIS ! asa ca sa crapi tu de ciuda si toti lingaii penalilor psdragnisti.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.