Daniel Drulea, candidat PMP la Primăria Cehu Silvaniei:“Doar împreună vom reuși”

0
113

Ajuns la vârsta de 51 de ani, inginerul DANIEL DRULEA, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al orașului Cehu Silvaniei și cel ce deschide lista pentru Consiliul Local, este un profesionist desăvârșit în activitatea zilnică. Fost consilier local în mandatul 2012-2016, el a rămas consecvent aceleiași orientări politice, lucru care nu a fost întotdeauna confortabil, însă Drulea a urât traseismul politic și inconsecvența.

În plan socio-cultural, candidatul PMP a pus umărul la revitalizarea activităților culturale din Cehu Silvaniei, fiind unul dintre inițiatorii și fondatorii Asociației “Plaiuri Codrenești”, asociație la care deține funcția de vicepreședinte. Activitățile culturale desfășurate prin această asociație au avut ca scop promovarea folclorului din zonă și a tinerelor talente.

Născut într-o familie mixtă româno-maghiară, Drulea se conduce în toate după sloganul “Doar împreună vom reuși! Csak együtt leszünk sikeresek!”

Sper că, la aceste alegeri locale, atât românii, cât și maghiarii din oraș vor vota cu mintea, vor vota cu înțelepciune – nu vor vota partide, ci vor vota oamenii cei mai competenți, însoțiți de cele mai bune proiecte”.

Candidatul PMP este de părere că cea mai stringentă necesitate a orașului este revigorarea economică. Acest lucru se poate realiza prin crearea unui climat administrativ, fiscal și de infrastructură, atractiv, în vederea atragerii de investitori, care să susțină crearea unor noi locuri de muncă, înființarea unui parc industrial în zona orașului și crearea unui centru de calificare și recalificare a forței de muncă, pentru a veni în întâmpinarea investitorilor cu forță de muncă calificată.

Stimularea fermierilor și micilor producători agricoli pentru înființarea de asociații și cooperative, pentru a îmbunătăți producția, depozitarea și desfacerea produselor agricole este o altă idee menită să ducă la îmbunătățirea traiului cehanilor.

Și, alături de colegii mei care candidează din partea PMP la Consiliul Local Cehu Silvaniei, îmi mai propun înființarea unui Compartiment de primire a urgențelor – CPU. Acesta este un lucru absolut necesar pentru oraș și pentru comunele învecinate”, spune DANIEL DRULEA, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Cehu Silvaniei.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Sălaj CUI: 21200020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here