Dacian Ciolos se lanseaza politic cu noul partid PLUS

28
3144

 

Dacian Ciolos se lanseaza  politic cu noul partid PLUS

Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii – PLUS – a primit peste 7.500 de cereri de adeziune in numai 24 de ore

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat la Cluj Napoca, sâmbata, ca, din cauza faptului ca cererea de inregistrare a Miscarii România impreuna treneaza in justitie, colegi de-ai sai au inregistrat un alt partid care va lua locul MRi - Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii (PLUS).
”Au trecut opt luni de când noi ne organizam pe teren si acest dosar treneaza in Justitie. Oameni care nu doresc ca noi sa avem acest vehicul (un partid politic - n.r.) incearca sa impiedice, sa faca sa treneze acest proces de inregistrare. Daca mergem in acest ritm, am concluzionat deja de prin septembrie, riscam sa ajungem in martie, aprilie, mai si sa nu fim in masura sa candidam la urmatoarele alegeri, la sfârsitul lunii mai. in septembrie am decis sa ne gândim la o alternativa si colegi de-ai nostri, care impartasesc aceleasi valori, aceleasi principii, oameni anonimi dar care au vrut sa dea o mâna de ajutor, au depus o cerere de inregistrare a unui partid politic. Astazi vreau sa va anunt ca acel partid politic este inscris in Registrul partidelor politice din România, deci astazi vreau sa va anunt, dragi prieteni, ca avem partidul nostru politic”, a anuntat la Cluj Napoca Dacian Ciolos.
Fostul premier a precizat ca formatiunea se numeste Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii, pe scurt PLUS. Conform datelor de la Registrul Partidelor Politice, Partidul Libertate, Unitate si Solidaritate, denumirea prescurtata: PLUS, a fost inregistrat in urma deciziei pronuntate de Tribunalul Bucuresti in data de 26 octombrie 2018, decizie ramasa definitiva prin neapelare.
”Vrem sa construim o Românie care sa pe pe plus. Va invit pe toti incepând de astazi sa veniti alaturi de noli sa va inscrieti. Acesta va fi partidul cu care vom schimba România in bine”, a adaugat Ciolos.
Denumirea prescurtata a partidului este PLUS, iar semnul permanent al partidului este reprezentat se simbolul stilizat + plus.
Fostul premier Dacian Ciolos anunta ieri ca in 24 de ore de când a anuntat inregistrarea noului sau partid - Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii (PLUS) - au fost inregistrate peste 7.500 de cereri de adeziune.
„La 24 de ore de la anuntul de infiintare a PLUS, am primit peste 7.500 de cereri de adeziune. Va asteptam alaturi de noi!”, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

 

COMENTARII

  1. Ciolos este membru in organizatia'-Friends of Europe'-,finantata printre altii si de Soros,aceasta organizatie actioneaza in interesul tarilor lor in detrimentul,in cele mai multe cazuri,a tarii respective.Asta ne dorim?Nu a ajuns ca ne au dat aproape pe nimic resursele de petrol,gazele de sist,etc la straini?

  2. VA E FRICA DE OAMENI INTELIGENTI CUM E CIOLOS! SUNT MULTI CA EL DAR NU INCAP IN POLITICA DE PESEDISTI SAU PUR SI SIMPLU NU SE MURDARESC CU POLITICUL CARE LA NOI SE NUMESTE ,, POLITRUCIANA SI TARA HOTIILOR,,!!

  3. A ieșit ciuma roșie la atac...câinii latră ,caravana trece,Dragnea ce v a dat pesta porcina,bacterii v a dat,pensii mici v a dat ,iar acum ori să iasă și violatorii din temnițe sa vă colinde ,mamele și surorile,ahoi ahoi PSD ți ciudați stați o tura nu mânați,pe călare dragnea l voastră v a sosi cu pensii grase,și de nu v a fi așa,tăiat i mustacioru,sa fie fain fecioru!!

  4. bai fraierilor nu vedeti ca tot astia vau condus de la revolutie PSD,PNL,PDL etc. si suntem vai de p-la noastra.,sa vedem ce face si asta, da nu 1 an cum a fost si atunci tot PSD avea majoritatea parlamentara,tot ei conduceau si vau prostit ca nu a condus bine.,bine ca conduce Vasilica Viorica Dragnea\r\nfoarte bine.va meritati soarta!!!!

  5. Felicitari Ciolos si mult succes! Tara noastra are nevoie de unitate, libertate, solidaritate (echilibru si corectitudine) , acum cand dezechilibre majore ameninta siguranta zilei de maine pentru toata populatia (de la pensionari, bugetari la salariatii din privat si companii).

  6. Mămăligari trezirea . Suntem o tara de mămăligari. Tot cu plic la medic tot cu pile si relatii...etc. Nimic nu sa schimbat din nefericire. Tot cu frică. Ne meritam soarta.

  7. Analfabetule du te si trage apa dupa tine,dar nu uita sa duci si tv ul sa te uiti la latrina 3 si ramolit tv,,,nu cumva sa pierzi latratul de acolo,o haita de hiene si ogari!

  8. Analfabetule du te si trage apa dupa tine,dar nu uita sa duci si tv ul sa te uiti la latrina 3 si ramolit tv,,,nu cumva sa pierzi latratul de acolo,o haita de hiene si ogari!

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.