Dacian Cioloş, Florin Iordache şi Dinu Iancu Sălăjanu – întâlnire cu susţinătorii şi cetăţenii din Zalău

2
1118

Co-preşedintele Alianţei USR-PLUS, Dacian Cioloş a fost prezent duminică după-amiază în cartierul Dumbrava Nord din Zalău, alături de candidatul Alianţei USR-PLUS la primăria Zalău, Florin Iordache şi candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, la o întâlnire cu membri de partid, susţinători şi cetăţeni din zonă.

“Mă bucur că suntem în formula asta pentru că, în sfârşit, pot să vin şi să spun şi eu că facem lucruri pentru Zalău şi pentru Sălaj cu o echipă de oameni care sunt de aici şi care s-au angajat, aici, să facă lucruri bune. În condiţiile astea, şi eu, cu toată experienţa pe care am câştigat-o în aceşti ani, mă angajez să facem în aşa fel încât Sălajul să nu mai fi mişto-ul bucureştenilor care se întreabă dacă există sau nu judeţul acesta. Cu atât mai mult cu cât sunt atâtea resurse care pot fi valorificate şi în Sălaj. (…) Avem nevoie de oameni cu mintea deschisă care să gândească pentru lume a secolului XXI şi pe care, cei puţin asta-i părerea mea personală, nu prea i-am avut în Zalău şi în Sălaj în ultimii ani. Am avut oameni care au dus lucrurile de pe o zi pe alta. (…) Dincolo de asfaltat drumuri, de mai făcut câte un trotuar, de mai amenajat câte un parc, lucruri care să atragă pe cei care investesc trebuie făcute în primul rând, lucruri care să dea posibilitatea tinerilor să-şi exprime aici creativitatea, lucruri care să valorifice faptul că Zalău e undeva la jumătatea distanţei între Oradea şi Cluj Napoca”,a precizat Cioloş în deschiderea discuţiilor cu participanţii la întâlnire.

Întrebaţi fiind dacă văd o posibilă o extindere şi la nivel judeţean a colaborării existente la Zalău între USR-PLUS şi PNL, cei doi candidaţi au precizat că deja au existat discuţii la nivelul fiecărei comune, acestea urmând a continua după alegerile locale, atunci când fiecare partid va şti, concret, care este susţinerea de care se bucură

“Colaborarea între oameni, indiferent de opţiunile politice, trebuie să existe pentru bunul mers al localităţii noastre şi al judeţului. (…) Trebuie să existe colaborare nu numai cu USR-PLUS. Toate UAT-urile şi toate formaţiunile pe care noi le reprezentăm vor colabora cu succes în teritoriu. Suntem oamenii care avem urechile deschise spre a asculta, avem posibilitatea de a dialoga, stăpânim limba română şi avem înţelepciunea de a lua cele mai bune măsuri astfel încât munca noastră să dea rezultatele pe care pe doresc oamenii”, a precizat, în acest context, Dinu Iancu Sălăjanu.

Răspunzând la o întrebare legată de primul lucru pe care-l va face dacă va deveni primar, Florin Iordache a declarat că va verifica situaţia lucrărilor publice care se derulează în foarte multe zone din municipiu, în condiţiile în care se apropie iarna, iar mai apoi va demara un proces de informatizare a instituţiei, astfel încât cetăţenii să nu mai fie plimbaţi pe la mai multe birouri pentru rezolvarea problemelor.

Acest material a fost comandat de Partidul Libertate, Unitate si Solidaritate Filiala Sălaj (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Manager SRL intr-un tiraj de 850 exemplare. Cod unic de identificare: 21200391.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here