Curtea de Conturi așteaptă ponturi

0
389

Curtea de Conturi aşteaptă propunerile cetăţenilor cu privire la activitățile care ar trebui desfășurate de către instituție pentru buna gestionare a banului public.
Potrivit unui comunicat postat pe site-ul instituției, Curtea de Conturi a României continuă inițiativa lansată anul trecut, dedicată dezvoltării dialogului cu cetățenii și cu societatea civilă, în vederea propunerii unor teme care ar putea fi incluse în Programul de activitate al Curții de Conturi pe anul 2021.

Toți cei interesați pot transmite pe adresa de e-mail propuneri.program2021@rcc.ro subiectele pe care le consideră relevante, referitoare la gestionarea resurselor financiare publice în interesul cetățeanului.

Propunerile pot fi transmise până în data de 30 octombrie. Acestea vor fi analizate de către structurile de specialitate, care vor reține aspectele din sfera de competență a instituției.

„Curtea de Conturi a României reconfirmă angajamentul asumat  privind consolidarea responsabilității, a transparenței instituționale în relația cu cetățenii, precum și a integrității entităților guvernamentale și din sectorul public, principii asumate prin intermediul standardelor ISSAI 12 și ISSAI 20  emise de către Organizația Internațională a Instituțiilor Supreme de Audit (INTOSAI)”,spun reprezentanții instituției.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here