SondajRSS Feed

Surpriza uriasa la judecata – i s-a dat dreptate lui Remus Balanean, fostul manager al Ambulantei

Curtea de Apel anuleaza rezultatele concursului prin care Narcisa Balint a devenit sefa Ambulantei Salaj

9 Noiembrie 2018

Magistratii au dispus ca fostul manager interimar Remus Balanean sa fie declarat admis la concurs si anuleaza Ordinul Ministerului Sanatatii prin care Balint Narcisa a fost numita în functia de manager general al Serviciului de Ambulanta Judetean Salaj, implicit si contractul de management încheiat între Ministerul Sanatatii si Balint Narcisa

Curtea de Apel Cluj s-a pronuntat pe 2 noiembrie in procesul in care fostul manager interimar al Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj, medicul Remus Balanean, a cerut anularea concursului organizat de Ministerul Sanatatii la inceputul anului pentru sefia Ambulantei, concurs castigat de Narcisa Balint, sotia deputatului salajean PSD Liviu Balint. 

Magistratii i-au dat castig de cauza medicului Remus Balanean impotriva Narcisei Balint si Ministerului Sanatatii. Decizia Curtii de Apel este fara echivoc.
"Admite în parte cererea de chemare în judecata formulata de reclamantul Balanean Remus în contradictoriu cu pârâtii Balint Narcisa si Ministerul Sanatatii, astfel cum a fost modificata (...) Anuleaza partial rezultatul final la concurs, în ceea ce priveste declararea ca admisa a pârâtei Balint Narcisa. Dispune modificarea partiala a rezultatului final al concursului, în ceea ce priveste ocuparea postului de manager general al Serviciului de Ambulanta Judetean Salaj, în sensul declararii ca admis a reclamantului Balanean Remus. Anuleaza Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 286 / 13.04.2018 privind numirea doamnei Balint Narcisa în functia de manager general al Serviciului de Ambulanta Judetean Salaj. Anuleaza contractul de management al Serviciului de Ambulanta al Judetului Salaj nr.16/13.04.2018, încheiat între Ministerul Sanatatii si pârâta Balint Narcisa. Respinge solicitarea de anulare a tuturor actelor care au stat la baza rezultatului final contestat. Ia act de renuntarea reclamantului la judecarea petitului de suspendare a executarii actelor administrative contestate. Fara cheltuieli de judecata. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare", se arata in decizia Curtii de Apel.

Recursul se va judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Dosarul a fost inregistrat la Curtea de Apel Cluj in data de 5 aprilie, la completul de judecata Sectia a III-a contencios administrativ si fiscal.
Partile citate in dosar au fost Remus Balanean, ca reclamant, iar paratii au fost Narcisa Balint si Ministerul Sanatatii.
Contestarea concursului de catre Balanean are la baza faptul ca dosarul de candidatura al Narcisei Balint a fost initial respins, iar in urma contestatiei facute de aceasta i-a fost acceptat, recunoscandui-se ca vechime si activitatea din domeniul sanitar-veterinar.
Decizia Curtii de Apel Cluj nu este insa definitiva si poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Balanean a fost manager interimar dupa Liviu Balint

Medicul Remus Balanean a fost numit pe 14 martie 2017, pe o perioada de 6 luni, manager interimar la Serviciul Judetean de Ambulanta Salaj, prin ordin al Ministrului Sanatatii, la acea vreme Florian Dorel Bodog.
Remus Balanean este fost lider de sindicat la Serviciul Judetean de Ambulanta Salaj si a fost numit manager interimar in locul lasat liber de Liviu Balint, care a devenit parlamentar PMP dupa alegerile din 11 decembrie, iar apoi a migrat la PSD, dupa ce a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Sorin Grindeanu.

Narcisa Balint a obtinut sefia Ambulantei imediat
dupa ce a devenbit contabil sef al serviciului

Curtea de Apel anuleaza rezultatele  concursului prin care Narcisa Balint  a devenit sefa Ambulantei Salaj

Narcisa Balint a fost manager la Spitalul din Jibou si mai apoi director economic la DSVSA. In decembrie 2017, a fost numita contabil sef la Ambulanta Salaj, pozitie din care a putut candida la concursul de manager.
Potrivit declaratiilor, Narcisa Balint are o vechime de peste 9 ani in sistemul de sanatate publica, iar cerinta era minim 5 ani. Narcisa are peste 20 ani experienta in specialitatea studiilor de economist, fapt pentru care din nou indeplinea conditiile, minimul necesar fiind de 6 ani si 6 luni. In plus, a absolvit in prima generatie 2006, un curs de management spitalicesc organizat de SNSPMS (singura institutie acreditata din tara), certificat pe care Remus Balanean nu-l are.

Narcisa Balint nu crede ca va pierde razboiul
si spune ca prioritatea ei este sa obtina
autorizatia de functionare a Ambulantei Salaj

Managerul Ambulantei Salaj, Narcisa Balint, spune ca asteapta motivarea instatei si ca mai este cale lunga pana la judecata recursului la ICCJ.
"Indiferent de speculatii si de rautatile venite din partea anumitor persoane, care nici macar nu m-au cunoscut personal, va reamintesc ca in 2011 am participat tot pentru functia de manager la SAJ Salaj. La fel ca si acum, am obtinut printre primele trei note la nivel national, in conditiile in care bibliografia a fost de trei ori mai stufoasca. La fel, si examenul a fost mai greu atunci. Am peste 20 de ani vechime ca si economist, din care aproxiamtiv 18 ani am ocupat doar functii de conducere. Cunosc detaliile acestui proces, pe care o sa le fac publice dupa motivarea instantei. Foarte curios este ce a fost publicat pe portalul instantei. Astept motivarea. Nu poti sa anulezi un ordin si sa nu anulezi rezultatele finale ale concursului. Pana la o sentinta definitiva, eu consider ca mai este cale lunga. Activitatea institutiei nu este afectata, avem foarte multa treaba de facut. Cel mai important obiectiv si de actualitate este obtinerea autorizatiei de functionare a Serviciului de Ambulanta Salaj, care lipseste din anul 2011. Suntem in situatia aceasta din cauza spatiilor neadecvate si improprii si din cauza ambulantelor dotate necorespunzator. Reabilitarea sediilor SAJ Salaj a fost facuta in anii 2014-2015, cand manager a fost Liviu Balint si, din pacate, dupa aceasta perioada nimeni nu a mai facut nimic pentru obtinerea autorizatiei de functionare. Daca maine ar trebuie sa dau un nou examen pentru functia de manager, sunt convinsa ca as lua nota mai mare ca a medicului Remus Balanean. Doctorul Balanean nu este capabil si, din pacate, spun acest lucru, sa coordoneze Substatia de Ambulanta de la Jibou. In acest moment, doctorul Remus Balanean este cercetat pentru doua abateri disciplinare grave. Din ultimele informatii primite de la Ministerul Sanatatii si DSU Bucuresti, dupa 20 noiembrie vor sosi in Salaj primele ambulante noi. La momentul de fata nu pot sa spun ca am incredere in justitie, cunoscand detalii din culisele acestui proces, dar am incredere in Dumnezeu si, mai devreme sau mai tarziu, adevarul va invinge. Nu cred ca cineva a castigat ceva in acest moment. Am pierdut multe batalii de-a lungul carierei mele profesionale, dar niciodata nu am pierdut razboiul", a declarat Narcisa Balint.

Vizualizari 6487
Comentarii articol

Asta e Romania!>

in 9 Noiembrie 2018 0:52

Romani... inca dormiti!In mainile cui v-ati lasat tara, fatalailor. Priviti... e tara in care o toapa de 2 lei, se judeca pentru nu post ce nu-i se cuvine si pt care nu este calificata. Copii vostri se vor bate cu progeniturile parvenitilor de gen Balint...sau como. Retardatul ala nu poate lega 2 cuvinte...e un analfabet!

>

in 9 Noiembrie 2018 1:24

Felicitări Remus Balanean. Continuă să lupți!

>

in 9 Noiembrie 2018 2:06

doamna, dacă nu ai încredere in justiție, ci in Dumnezeu, mergi la Mânăstire și călugărește-te

>

in 9 Noiembrie 2018 5:32

Nuno cunosc. In schimb lumea care o cunoaște îmi zicea face mai cizelată, mai inteligentă in general mai ok în comparație cu bădăranul si incultul de Liviu. Tuturor acestora le am spus o vorbă: cine se aseamănă se adună. Adică am dubii asupra caracterului unei femei care se căsătorește cu Liviu Balint. Mari, f mari dubii. Și acest articol mi a demonstrat că am dreptate. Acest articol arata caracterul infect asemănător cu al soțului ei. Când ști că ai ajuns acolo doar datorită soțului tău... A critica rezultatul procesului înseamnă ceea ce face PSD zi de zi. Atac la independența justiției. Mă mir că nu cere Balint arestarea judecătorilor. Că e mana lui Johanis. Și atunci vă mirați că mâine Balint și alți parveniți analfabeți din Parlament o sa voteze împotriva justiției? Va mira că PSD vrea o justiție aservită? Normal că vor...pt că așa pot să facă ce vor în țară asta. Să își pună nevestele unde vor in posturi, fără teamă că justiția va avea curajul să spună adevărul.\r\nMi ai demonstrat cine ești: Narcisa ești copia Fidelă a lui Liviu Balint. Rușine!

>

in 9 Noiembrie 2018 5:43

In Romanistan femeile nu au voie la posturi de conducere.

>

in 9 Noiembrie 2018 5:59

Continua sa lupți Narcisa Balint.Binele învinge raul intotdeauna!Nu te lasa influențată de oameni rai si frustrați!Dumnezeu va face lumina si de aceasta data.Ai fost si esti o luptatoare.

>

in 9 Noiembrie 2018 6:41

Și procurorii n-au adulmecat nici un iz penal în toată afacerea?

>

in 9 Noiembrie 2018 7:08

Măcar judecatorii sa mai aibă un pic de școală ca in rest e plin de inculți promovati prin relații

>

in 9 Noiembrie 2018 7:12

Unde esti Narcisa ca pe vremuri tu deschideai comentariile la ora 00:01. Te-ai inmuiat?

>

in 9 Noiembrie 2018 7:15

Asta zici ca de la PSD o supt. Auzi, nu are incredere in justitie. Bine ca are incredere in manevrele facute de lebenitarul Como. PSD ciuma rosie!

>

in 9 Noiembrie 2018 7:41

Cea mai importanta batalie pe care o poti pierde in cariera sau viata este batalia bunului simt si mai ales norocul ,chiar daca se chema norocul prostului tot vine o vreme cand te lasa balta , mai ales cand nu te astepti .\r\n

>

in 9 Noiembrie 2018 7:57

va veni o data in care toti incultii din sfera institutiilor publice vor pleca. peste 90 % au obtinut functiile politic si nu prin merit profesional. Atentie la cot !! toti acesti sobolani, taratoare sa plece.

>

in 9 Noiembrie 2018 8:30

PSD CIUMA ROSIE! alta DOVADA ca psd-istii nu respecta nimic si-si pun acolitii in functii publice adica platiti gras din banii nostri fara nici un respect pt lege ,concurs ,corectitudine,meritoctratie .s.a.

como>

in 9 Noiembrie 2018 8:42

Ce sa ma fac Doamne? Pana aici mi-a fost. I-am invartit pe toti , ca pe lebenitele de pe platforma de la Bariera Jibou. Dar acum, gata. Bine ca macar eu am facut o facultate. Acum lasati-ma sa ma pregatesc pentru Bac.

>

in 9 Noiembrie 2018 8:43

Chiar dacă va pierde postul (si aşa este normal) va ajunge mare consilieră a lui Marc. Aşa-i la psd.

>

in 9 Noiembrie 2018 8:50

balint mai sugi ceva la marc si impreuna cu ciunt la dracnea?spor la supt

>

in 9 Noiembrie 2018 9:25

Felicitari D-nule doctor Balanean pentru lupta cu acest sistem mafiot de numiri pe functii.\r\nDe ce in Romania in orice functie publica este numita o rudenie, cunostiinta sau apropiat a vreunui politician. De ce un tanar destept si competent, daca nu are pe nimeni, nu are acces la asemenea functii.

>

in 9 Noiembrie 2018 9:30

De aia nu suporta pesedeii justitia pt ca nu pot fura canaliile pesediste.Justitia le-o trage ca la carte.

>

in 9 Noiembrie 2018 9:36

Voi nu vedeti ce judecători si procurori politruci avem?Nu ma Mir ca la Cluj justiția e liberală ca si Doctorașul cu scoala făcută pe porci si palinca de la jibau cu nota mai slaba a castigat in instanta. Politruci peste tot la toate vârfurile companiilor si instituțiilor in tara asta.daca esti doctor asa bun dovedește cu note nu cu judecători ca in situatia de fata esti identic cu ciolanistul Balint si consoarta lui.rusine politrucilor

>

in 9 Noiembrie 2018 10:18

Bine doctore Balanean!!!Felicitari!!!Lupta-te cu ei!!!

>

in 9 Noiembrie 2018 10:34

Nu te lasa Narcisa Lacrimioara parveniții si incompetenții nu merita lăsați in functii de decizie.Felicitati pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume

>

in 9 Noiembrie 2018 10:43

Pai tocmai acum cand se faceau angajari de conducatori auto la AMBULANTA...Ce nedreapta este soarta, "doamna" draga! Ce te faci cu cei de la care ai luat plicurile?!?!\r\nDeh, lumea vorbeste vrute si nevrute! Nu-i baga in seama lacri draga!

>

in 9 Noiembrie 2018 11:07

SUNT ATATEA PERSOANE PSD-ISTE DE CRITICAT, NARCISA ESTE O FEMEIE INTELEGINTA, PE RESTU DE CE NU II ATACATI, SARITI TOTI PE COMO, DAR PE CIUNT, NOSA, POP, SI MULTI ATII DE CE II UITATI!

>

in 9 Noiembrie 2018 11:10

toti psd-isti sunteti niste analfabeti, toate posturile scoase la concurs in institutiile statului sunt cu dedicatie pentru toti incompetentii cu scoli terminate la spiru, goldis s.a,

Iov>

in 9 Noiembrie 2018 13:31

D-re,so tuci in *ringlota* pe d-na Narcisa,pana ti-or creste notele ca sa ajungi la nivelul ei!...

>

in 9 Noiembrie 2018 13:34

Dumnezeu sa aiba stire de ei!

>

in 9 Noiembrie 2018 15:23

Doctore învata sa fi om mai inainte de toate si nu uita cine te.a facut doctor si cum ai ajuns la salvare! Din pacate nu o sa te ridici vreodata la valoarea profesionala si umană a doamnei manager.

>

in 9 Noiembrie 2018 15:40

Cel mai bun a castigat deja . Notele fac diferenta nu judecatorii.

>

in 9 Noiembrie 2018 17:27

Bălănel motănel miaumiau miaumiau ce te-ai face daca doctorii marhari ti-ar spune ca porcul nu are trichineloza si ai papa cărnița impreuna cu familia si prietenii oare? Nu recunosti ca aici e vorba de sanatate publica motănel mic si drăgălaș ce esti! Te pupa marharul sef care stie ce stie si stie multe.

>

in 9 Noiembrie 2018 18:08

Hopa! a intrat familias Como in joc. de-l face pe bietul balanean cat un purice.

>

in 9 Noiembrie 2018 18:31

Doctorasul sa-si vada de bolnavi.De conducere se ocupa managerul care are scoala de management\r\n

>

in 9 Noiembrie 2018 18:51

Oras de lebenitari.

>

in 9 Noiembrie 2018 19:28

I LOVE YOU bruneto.Esti faina sexy si reaaaa.sa nu pleci de la ambulanta .love love love Narciso

>

in 9 Noiembrie 2018 19:38

18.31:Dar ce competenta ai tu,mai ciumete,pupatorul de cur al unui prost, cu o lebenita pe post de cap.Mars la școală 13!

>

in 9 Noiembrie 2018 21:22

PSD-ALDE e o alianta 95% formata din incompetenti si semianalfabeti cu diplome obtinute de la universitati obscure.Rezultatele se vad, Romania regreseaza economic si devine singura tara bananiera in care nu cresc banane.

>

in 9 Noiembrie 2018 21:34

Bravo Domnule Doctor!Ati demonstrat încă odată că aveti principii!Viata nu are pret, o pot confirma cei a căror viață ati salvat-o!!!

>

in 9 Noiembrie 2018 21:47

În sfârșit,se va face dreptate. E sătulă lumea de voi ,ca de lebenită!!!!

Como>

in 9 Noiembrie 2018 22:43

Como cand mai faci discoteca la cehu?

>

in 10 Noiembrie 2018 6:59

RAZBOINICA INTUNERICULUI!timpul se scurge in defavoarea ta!urmeaza nucleara pentru tine?!

>

in 10 Noiembrie 2018 9:00

Nu stiu cat e de desteapta dar curajoasa este doamna si in ziua de azi curajul este o calitate.As prefera sa faca pace si sa se ocupe de oamenii bolnavi ca din pacate mor oamenii cu zile pana ajunge ambulanta.Daca e un doctor bun sa se ocupe de bolnavi si sa o lase pe doamna sa se ocupe de management.Dumnezeu sa va ajute sa luati deciziile cele mai bune pentru oamenii bolnavi!

>

in 10 Noiembrie 2018 9:52

Managementul lebenitei n-a dat rezultatul scontat ?

>

in 10 Noiembrie 2018 9:54

Managei exista numai in privat; la stat is doar cei care n-au reusit in privat. Daca mergea business-ul cu lebenita si discoteci nu cerseai post la ambulanta.

>

in 10 Noiembrie 2018 17:57

S.a dovedit ca soții Balint fac treaba pe unde trec si bravo lor.Ca de răutăți suntem sătui.

>

in 10 Noiembrie 2018 19:23

Pop Gheorghe este mai bun decat Balint?

>

in 10 Noiembrie 2018 19:41

manevre johaniene...sa ne pupe in CPSD!...

>

in 10 Noiembrie 2018 20:00

Nu va tot agitati ambulanta e condusa spre Ciuma rosie de tatuata alcolista care le da șoferilor tot ce le trebe ca sa înfloreasca floarea mult iubita dar foarte ofilita

>

in 10 Noiembrie 2018 22:16

Narcisa vezi ca e loc la Sport. Farcas pleaca de acolo,iar Dana Cota salta saptamana viitoare la MTS -ministra secretar de stat. Alt post care se elibereaza !SO pe el !

>

in 11 Noiembrie 2018 8:24

Sa imi spuna cineva, de ce in orasele din Transilvania conduse de primari liberali, orasele infloresc, lucrurile sunt mai normale si nu auzi atatea prostii.

>

in 11 Noiembrie 2018 8:56

Narcisa mult succes in tot ce faci rămâi așa buna cum te știu, iar frustraților, sa ramana asaaaaaa,sa nu reușească în viata asta nimic decât să stea pe margini sa comenteze.

>

in 11 Noiembrie 2018 9:08

2 paraziti abonati la banu public.

>

in 11 Noiembrie 2018 13:40

Toti dintre noi trebuie sa ne supunem conducerii PSD-iste, daca tot i-am votat...

>

in 11 Noiembrie 2018 13:42

Asa-i in orasele conduse de pesedisti

>

in 11 Noiembrie 2018 17:51

Hai securistule marc, baga-te in hora! Comunist borat!

>

in 11 Noiembrie 2018 21:40

Intrebarea este pe listele cui va mai candida mulau balint? Ca nu or cexe psd eii ul loc pt un intrus

>

in 12 Noiembrie 2018 9:16

Hai mă dățile jos și pe zaludele alea două de la spitalul județean aduceți o înapoi pe Ramona Marincas o fată deșteaptă nu una care umbla numai după aventuri.

>

in 14 Noiembrie 2018 14:51

DNA NARCISA ARE MARI PROBLEME PSIHICE .....SARACA EA CHIAR CREDE IN MINCIUNILE SALE...........A FOST SI CRED CA AR MAI TREBUI SA FIE PE TRATAMENT PSIHIATRIC.........TOATE DIN CAUZA SOTULUI SAU PE CARE EA IL ADORA .........IN SCHIMB EL INCEARCA CU FIECARE FEMEIE....DUPA CARE EA II CREDE LUI TOATE MINCIUNILE.....IAR EA HARTUIESTE FEMEILE............DRAGA NARCISO TRAIESTE PT TINE SI TREZESTE TE NU TE LASA IMBATATA DE MINCIUNILE LUI COMO............STAI LEJER CA E NASPA RAU ....NU I PICA FEMEILE IN PLASA.....ASA CA NU MAI HARTUI FEMEI SERIOASE CA LA NICI DRACU NU I TREBUIE UNU CA EL

>

in 14 Noiembrie 2018 14:53

STII CE VREAU SA ZIC ...........AMERICA .......FACEBOOK

>

in 14 Noiembrie 2018 18:43

Întrebare:Stie cineva cum sunt catalogați oamenii care scriu cu litere mari?Intreb si eu ...pentru o prietena.Narci fii calma!Nu te apleca la comentarii de genul celor de mai sus.Oamenii slabi si neputinciosi sunt obsedați de ceea ce oferă Facebook .Daca tu ramai la fel faci diferența, restul sunt resturi si resturile nu conteaza.

>

in 15 Noiembrie 2018 11:11

Are dreptate cel de la 14,53 ,toata lumea stie ca este asa..ha ha ha.numai ea nu.a Laleao neagra nu mai face pe desteapta asa te stim la Jibou,de cand ai aratat cat de nebuna esti ca directoare de spital ...hah ahah ha...ai crezut ca e spitalul lui Como...de tu de capul tau ai taiat salariile la oameni ...au ras si cu dosul oamenii de la minister de tine....inca ceva iti raspund la intrebarea pusa mai sus ca tu esti laleao....cum sunt catalogati oamenii ce scriu cu litere mari....se poateda un raspuns dar se refera la acele persoane care scriu de mana imbecilo nu la calculator ...cauta pe net oricum este de bine...stai cuminte ca numai de rusine te faci ..ia ti mai bine tratamentul

>

in 15 Noiembrie 2018 11:18

ai invatat si tu 3 zile cu subiectele deja avute in fata ochilor ....Como era la Arsenie Boca .si acum faci pe atotstiutoarea.cum de nu ai rusine si scarba de tine sa te si lauzi atat dar tu chiar crezi ca te poti compara cu un medic?chiar crezi ca cineva da doi bani pe tine ?du te si tu la Arsenie Boca sa ti ierte pacatele ca nu stiu o singura persoana care sa vorbeasca despre tine ca de un om normal ci doar ca esti nebuna te legi de toate femeile ce-ti saluta specia aia de barbat macho ce crezi ca ai .

>

in 15 Noiembrie 2018 11:24

si nu ti linisti capul bolnav ca ti se scrie din invidie..nu laleao, din mila..ai resusit ceva in viat prin metode neortodoxe .dar cand te uiti in oglinda ,acum ca nu mai faci foamea,si ca ai bani ,poti sa spui ca esti happy?recunoaste ca esti o tulburata ce nu stie sa si gaseasca linistea si nu se bucura de absolut nimic ..ai calcat in piciore cadvre ca sa jungi unde esti darrrrrrrrrrrr..sufletul ti e pustiu ..roaga-te sa-ti gasesti linistea..fara sa-ti dai seama deja platesti raul facut atator oameni doar catie nu-ti erau simpatici\r\n

>

in 16 Noiembrie 2018 7:40

Cand in problemele din institutii isi baga dracu coada, (politicul)_ asa se intampla. Cinstit, ce nu a stat doamna la DSVSA si i-a trebuit ambulanta. Ii padtreaza postul sotului?\r\n

>

in 20 Noiembrie 2018 11:25

mai oamenilor n-o mai chemati pe asta doamna..astai o mahalagioaica nebuna pe deasupra,,,carecand vede o tipa frumoasa in jurul ei ,ii cauta adresa si numarul detelefon ,o hartuieste si i si cauta barbatul sa i faca probleme,chiar daca stie ca n-a vut nimic cu omul ei..doar asa sa incerce sa strice casele oamenilor pt ca ea este batrana si urata si creapa cand vede femei frumoase si fericite...este o diabolica ce rade si se ditreaza de raul facut,sper sa se gaseasca careva care sa i umble de hac pe la politie si procuratura..sunt barbat dar am vazut cu ochii mei cea facut la o gramada de tipe frumoase doar asa...simplu .asa ca nu mai ziceti doamna .este un monstru

>

in 20 Noiembrie 2018 11:33

bai balinte nu mai merge pe la scoala unde-ti invata progenitura aia fara educatie si amenita copiii altora pt orice ca caciosul ala de fiu al tau nu e guru scolii ,si dacatu esti in parlament copilul tau nu e seful scolii pricepi ?au si alti copii parinti 'mai bine l-ai apara de storfa aia de nevasta ta care i impuie capul cu prostii ...prunct ti plange la scoala ca i-a spus masa ca umbli dupa c...ve .asa ca fa ti curat in familie

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.