Trei tineri din Cehu Silvaniei au fost arestaţi pentru furt din casele maramureşenilor

Trei tineri din Cehu Silvaniei, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, au fost prinşi de poliţiştii de investigaţii criminale maramureşeni că au furat din mai multe locuinţe de pe raza judeţului Maramureş în perioada februarie – septembrie 2014. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, tânărul în vârstă de 28 de ani este recidivist şi a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Ceilalţi doi tineri nu au antecedente penale şi faţă de ei s-a dispus măsura arestului la domiciliu.
Cei trei au pătruns prin efracţie în cinci case situate pe raza localităţilor Tămâia, Cicârlău, Lăpuşel, Ciolt şi Bozânţa Mică, de unde au sustras bani, bijuterii, televizoare şi telefoane mobile. Valoarea prejudiciului reclamat se ridică la peste 18.000 de lei. stop_coloana O parte din bunuri au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate. Toate furturile au avut loc în zile de sărbătoare, când proprietarii erau plecaţi la biserică.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, potrivit reprezentanţilor IPJ Maramureş.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *