Serie noua de bilete de tratament in statiuni pentru pensionari

Casa Judetena de Pensii Salaj (CJP Salaj) informeaza pensionarii si asiguratii din sistemul public de pensii ca, pentru a sasea serie de bilete de tratament din acest an, i-au fost repartizate 86 de bilete în urmatoarele statiuni: 1 Mai, Bizusa, Buzias, Covasna, Geoagiu si Moneasa, cu începere din 31 mai – 3 iunie 2019, în functie de statiune.
Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pâna joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.
Data limita pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria a sasea este 21 mai, ora 14.00. În cazul neridicarii biletelor pâna la data de 21 mai, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptatite, potrivit legii si în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, începând cu data de 22 mai, pâna la data de 31 mai.
Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de catre titular prin procura autentificata, din care sa rezulte ca mandatarul este împuternicit sa ridice biletul de tratament balnear.
La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii aprilie 2019 (copie si original) / adeverinta eliberata de catre angajator cu câstigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).
Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile si include cazarea cu trei mese pe zi si tratamentul pentru 12 zile.
Pâna în prezent, în 2019, la CJP Salaj, au fost depuse 2.141 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *