Cum ne machiem toamna aceasta

0
1409

Azi vorbim despre make-up, un alt element important care evidențiază trăsăturile frumoase ale femeilor. Perseverența, munca, pasiunea sunt câteva dintre trăsăturile celor care ajung sa facă lucruri care le plac, lucruri care contează cu adevărat. Este și cazul Laviniei Iancu, make-up artist, absolventă a Școlii Internaționale Christine Valmy din București, secțiunea cosmetică. Fiind mereu pasionată de beauty și de schimbare, Lavinia Iancu a început această carieră în urmă cu 7 ani de zile și, de atunci, înfrumusețează chipurile doamnelor și domnișoarelor prin creativitate, versatilitate și originalitate.

Aflăm de la make-up artist că rutina de beauty din toamna aceasta a fiecărei doamne ar trebui să conțină un fond de ten cu acoperire mată sau luminoasă, un fard de pleoapă nude sau glitter, un tuș clasic și un ruj adaptat după trăsăturile fiecăreia. Make-up-ul este despre încrederea în sine, curaj și atitudinea îndrăzneață care o face pe femeie să se simtă bine în relația cu ceilalți.

,,Atunci când te simți bine în pielea ta, acest lucru se reflectă în comportament, în modul în care interacționezi și comunici cu ceilalți” ,ne spune make-up artistul. Astfel că, dacă vrem să arătăm foarte bine toamna aceasta, trebuie să urmăm câțiva pași de referință. Începem cu ochii, care sunt oglinda sufletului, și, pentru a avea o privire seducătoare fără prea mult efort, trebuie să ne definim sprâncenele. Fie că preferi depilarea cu ceară sau alegi smulgerea firelor cu ajutorul unei pensete, o formă placută a sprâncenelor te poate ajuta să-ți pui în evidență ochii. La fel de importante sunt și genele. Dacă nu ești înzestrată cu gene mari și bogate, folosirea unui rimel trebuie să facă parte din rutina zilnică. În această toamnă, ne îmbrăcăm pleoapele în culori calde, naturale, nude și glitter, toate acestea aplicate pe o pleoapă umedă. O altă tendință este cea a foițelor de aur și argint care îți vor îmbrăca foarte frumos privirea în noul sezon. Îndrăznețele pot opta pentru culorile neon care oferă un look deosebit, aparte și tineresc. Definim totul prin aplicarea unui tuș clasic, negru. Negrul revine în forță pe ochi. Conturăm cu creion Khol pentru a pune cât mai subtil în valoare privirea.

Pentru ten, noile tendințe mizează pentru light. Tenul cât mai natural este pe placul tuturor și atunci îl conturăm și îl luminăm cât mai lejer, totul pentru un efect de prospețime.

Buzele trebuie să fie cu efect de “kiss lips”, adică cele care arată ca și cum tocmai te-a sărutat cineva. Conturul buzelor este puțin estompat și arată foarte sexy. Poți să folosești un ruj în nuanțe deschise pentru un look mai cuminte sau, din contră, unul mai închis la culoare pentru un plus de mister. Atemporalul ruj în nuanțe închise, și asta sub toate formele sale-strălucitor, mat, satinat sau foarte glossy, este vedeta acestei toamne.

Lavinia Iancu ne oferă câteva sfaturi de frumusețe de bază, de care orice femeie ar trebui să țină cont toamna aceasta.”Frumusețea naturală este adevărata frumusețe, iar ca sa te simți și să arăți bine trebuie să ai un ten bine hidratat, să folosești produse cosmetice de bună calitate și, de ce nu, o doză mare de stimă de sine. Încrederea în tine te va face să arăți frumoasă oricând si oriunde”, spune make-up artistul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here