Cuierul social a reaparut in centrul Zalaului

0
12

Autoritatile locale spun ca vor amplasa inca unul la Piata Astralis

rn

In centrul municipiului Zalau, in imediata apropiere a halei agroalimentare centrale, a fost amplasat, la fel ca si in anul trecut, un „cuier social” unde zalauanii care doresc sa faca o fapta bune pot duce haine, fulare, bluze sau alte obiecte vestimentare.

rn

Ideea inedita apartine viceprimarului UDMR, Fazakas Nicolae si consilierilor sai, iar la fel ca si in anul precedent, actiunea este una strict sociala si se adreseaza mai ales persoanelor nevoiase sau cu o situatie materiala precara. La aceasta „actiune umanitara” au aderat si firmele de panificatie, oamenii saraci putand sa isi ia si cate o paine care va fi agatata in cuier.

rn

Pe acest „cuier social”, locuitorii municipiului care nu mai au nevoie de o haina, o bluza, un fular sau o caciula, o pot dona/agata, iar persoanele fara adapost sau cele nevoiase vor avea posibilitatea sa le imbrace.

rn

„Daca ai mai multe haine, agata una pe cuier. Daca ti-e frig, ia o haina!” si “Daca ti-e foame, ia o paine” sunt textele care pot fi citite de lumea care trece in aceste zile prin imediata apropiere a Halei agroalimentare centrale din Zalau.

rn

Autoritatile locale au promis ca un astfel de cuier va fi amplasat si in imediata apropiere a Halei agroalimentare de la Astralis, hala care va fi deschisa pentru public incepand de azi, 17 decembrie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here