CSS Zalău a ratat calificarea la turneul semifinal

0
523

 

CSS Zalău a ratat calificarea la turneul semifinal

Deşi la sfârşitul săptămânii a bifat prima victorie din acest sezon, echipa de minivolei a Clubului Sportiv Şcolar Zalău nu s-a calificat la turneul semifinal


Prima parte a Campionatului Naţional de volei rezervat categoriei de vârstă minivolei s-a încheiat pentru cele două reprezentante ale judeţului Sălaj: CSS Zalău şi Academia de Volei ”Marius Lazăr”. Sâmbătă, în sala de sport a Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazul” din Zalău a avut loc cel de-al treilea şi ultimul turneu din cadrul Grupei G. Organizat de Academia de Volei ”Marius Lazăr”, turneul de la Zalău a programat trei partide.
În jocul de deschidere s-au întâlnit CSS Zalău şi Academia de Volei ”Marius Lazăr”. Duelul la fileu dintre cele două formaţii a fost ca de fiecare dată în acest sezon extrem de echilibrat, iar la finalul partidei victoria a surâs echipei CSS Zalău care a bifat prima victorie din acest sezon. Primul set al partidei a fost adjudecat după 25 de minute de joc de echipa Academiei ”Marius Lazăr” cu scorul de 25:20.
Actul secund a fost adjudecat de voleibaliştii de la CSS Zalău care au egalat situaţia pe seturi după ce au câştigat parţialul cu 25:17.
În ciuda diferenţei de 8 puncte înregistrate în actul secund, ”academicienii” antrenaţi de Marius Lazăr nu s-au descurajat şi au reuşit să câştige actul următor la o diferenţă mult mai clară decât au pierdut în actul secund şi au trecut din nou în avantaj, scor 2-1 după ce s-au impus cu 25:13 (!?) în setul 3.
Simţind că este ultima lor şansă de a-şi salva cât de cât onoarea în acest sezon competiţional, elevii lui Dan Onuţe au avut o tresărire de orgoliu în actul al IV-lea pe care l-au câştigat cu 25:21 şi au trimis meciul în tie-break, la fel ca şi în precedentele două partide. Setul decisiv a fost echilibrat, iar în final victoria a revenit echipei CSS Zalău care a câştigat setul cu 15:11, însă victoria “css-iştilor” a venit prea târziu astfel că la turneul semifinal vor participa CSS Lapi Dej şi Academia de Volei ”Marius Lazăr” Zalău.
În cel de-al doilea joc al turneului programat sâmbătă în urbea de la poalele Meseşului, echipa Clubului Sportiv Şcolar Zalău a pierdut cu 3-0 (13, 13, 7) în faţa echipei CSS Lapi Dej, iar în ultimul joc al zilei, echipa Academiei de Volei ”Marius Lazăr” a smuls un set clujenilor din Dej şi au pierdut cu 3-1 (12, 16, -18, 18) confruntarea cu principala pretendentă la titlul naţional, echipa CSS Lapi Dej. După disputarea celor trei turnee programate în cadrul Grupei G, judeţul Sălaj a rămas în competiţia de minivolei cu o singură echipă, cea a Academiei de Volei ”Marius Lazăr” care s-a clasat pe locul 2 în grupă.

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.