CSM Zalau si-a premiat cei mai buni sportivi

0
698
CSM Zalau si-a premiat cei mai buni sportivi

La fel ca si in ultimii ani, odata cu gala “Laureatii anului sportiv” organizata de DJST Salaj are loc si premierea celor mai buni sportivi din cadrul CSM Zalau

Cu aceasta premiere a si inceput evenimentul de luni, iar mai intai cuvantul a fost luat de directorul clubului.
“Avem in fata dumneavoastra tineri sportivi care au ales sa dea tot ce pot in sportul de performanta pentru a ajunge an de an pe cele mai inalte trepte ale podiumului, la competitiile nationale si internationale. Le multumesc si o sa le incununam reusitele din anul 2018 pentru meritele si performantele obtinute. Profit de faptul ca avem alaturi de noi reprezentanti ai autoritatilor locale si fac un apel pentru sustinerea in dezvoltarea sportului pe plan local, construirea de noi baze sportive pentru a creea posibilitatea practicarii sportului. Sunt convins ca prin sustinerea lor vom realiza proiecte comune care sa puna in valoarea talentul si munca depusa de tinerii sportivi. Sportul inseamna educatie si sanatate, iar sportivii sunt ambasadorii comunitatii”, a spus Silviu Muresan.
De departe, cea mai valoroasa sportiva de la CSM Zalau este Paula Todoran, atleta fiind desemnata cea mai buna sportiva si in 2018, pentru a noua oara in cariera.
in clasamentul intocmit la final de an, Paula Todoran a strans 29,33 puncte, iar cele mai bune rezultate ale sportivei pregatite de Mirel Seisanu au fost locul 1 la Campionatul Balcanic de Cros (individual si cu echipa Romaniei).
in clasament a mai punctat locul 3 la Campionatul National de 10.000 de m, pentru care atleta a primit 10 puncte, in timp ce pentru locul doi la Campionatul National de semimaraton, Paula Todoran a strans 6 puncte.
La fel ca si anul trecut, pe locul doi il regasim pe pugilistul Adrian Poputea, pentru care anul 2018 a fost ultimul din cariera de sportiv. Poputea si-a incheiat cariera cu o medalie de bronz la Campionatul National de seniori, iar pentru aceasta realizare a primit 10 puncte in acest top de final de an intocmit de CSM Zalau.
O modificare a ierarhiei fata de anul trecut se poate vedea la a treia treapta a podiumului, unde se siteaza doi pugilisit, Paul Magdas pregatit de Ioan Dragos si Darius Forai antrenat de Adrian Poputea. in cazul celor doi sportivi se poate constata un salt impresionant.
Daca Magdas a fost anul trecut pe locul 8, Darius Forai a ocupat locul 7. Ambii sportivi au obtinut in 2018 locul 2 la Campionatul National de tineret.
Cu 4 puncte dupa locul 3 la Campionatul National de tineret, pugilista Florina Gorgan ocupa pozitia a patra in acest top, in timp ce pe locul 5 se afla tot doi pugilisti, Denis Stoica, pregatit de Ioan Dragos si Adelina Milas, pregatita de Adrian Poputea Locul 6 in clasament este rezervat practicantilor de radioamatorism, Iuliu Nemet si Dumitru Butcovan, care au cate 3 puncte dupa ce au obtinut locul 2 la Campionatul National de multiband. Trei sportive se claseaza pe pozitia a saptea, este vorba de Margareta Hidigan (box), Eric Verdes (tenis) si Alina Osan (box), iar pe locul 8 se afla Sergiu Todoran si Andreea Varga .
Doua pugiliste se afla pe locul 9, Larisa Criste si Carla Plosca, in timp ce pe locul 10 se claseaza doar pugiliste, Aliza Lucza, Roxana Lingurar si Maria Teglas, care au obtinut locul 3 la Campionatul National de cadeti. Ca si o concluzie trebuie precizat ca in acest top au fost inclusi 19 sportivi, dintre care nu mai putin de 15 pugilisti.

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.