CSM Zalau boxeaza in continuare

0
666

 

CSM Zalau boxeaza in continuare

Boxul , ca toate disciplinele sportive a intrat in" carantina" din punct de vedere competitional.

Contactat telefonic pentru a raspunde iubitorilor boxului din Salaj, Adrian Poputea antrenor CSM Zalau a avut amabilitatea de a raspunde telefonic .

- Buna dimineata domnule antrenor, noutati pentru cititori ?

"Am o strategie de functionare privind activitatea sportivilor chiar daca le-am dat liber din sala de antrenamente, muncim zilnic conform planului de antrenament ce il avem pentru acasa. "

-Cum comunicati activitatile ce trebuie facute?

"Tinem legatura prin intermediul internetului avem grupuri, facem live - uri in timpul antrenamentului. Luni, miercuri si vineri facem exercitii fizice nespecifice iar marti , joi si sambata facem exercitii specific boxului."

-Ce ne puteti spune de calendarul competitional imediat ?

"Campionatul National de tineret s-a suspendat in faza semifinala unde am ajuns cu sportivul Rosca Andrei. Campionatul National de Juniori era programat in 6-10 aprilie la Braila, unde participam cu 6 sportivi.
Campionat National Cadeti in 3-6 mai la Tg. Jiu , 5 sportivi.
Campionatul National seniori U22 la Zalau, 25-29.05.2020, 4 sportivi."

-Activitatea , in general, clubul ?La participarea la Campionatul de Juniori ce a-ti facut ?

"Avem activitate la Zalau si Simleu Silvaniei. Am luat o medalie de bronz la Campionatul National de Juniori , la 66 kg prin Stoica Denis.

- Spunea-ti de antrenamente, in ce constau antrenamentele ?

"Metodele individuale pentru acumulare forta depinde si de felul propriu al fiecaruia de a se antrena individual : in casa, in agricultura, munca fizica, exercitii. Are fiecare in lectia ce am dat-o felul de pregatire .Tinem legatura pe grup, ne informam , asteptam noi precizari."

- Ok, multumim in numele cititorilor, Mult Succes !
"Noi multumim ! "

 

 

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.