CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei îşi joacă duminică şansa de Liga a III-a

1
272

Echipa de fotbal CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei îşi joacă duminică, împotriva celor de la CS Progresul Şomcuţa Mare, şansa pentru accederea în Liga a III-a, unde îşi are deja asigurată prezenţa SCM Zalău.

“Ne-am pregătit foarte serios pentru acest meci şi sper să-l câştigăm. Barajele disputate într-o sigură manşă echilibrează valorile, deci nu se poate spune că o echipă este favorită. Desigur, depinde şi de forma de moment a jucătorilor, dar la final sper să fim noi cei care ne vom califica”, precizează Ioan Gurzău, preşedintele CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei.

Preşedintele Asociaţiai Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, Daniel Sabou, consideră şi el că şimleuanii au prima şansă şi apreciază că sunt calificaţi în Liga a III-a în proporţie de 80-90%.  

Partida de duminică se va disputa începând cu ora 17:30, pe stadionul Olimpia din Satu Mare, echipa din Şimleu având calitatea de oaspete.

În cazul în care va reuşi să marcheze, CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei are şansa să se califice în Liga a III-a şi dacă va obţine un egal, deoarece se consideră că joacă în deplasare.

Cele două echipe ar fi trebuit să participe la un mini-turneu de baraj alături de campioana județului Bistrița-Năsăud. Asociația Județeană de Fotbal Bistrița-Năsăud a informat însă Federația Română de Fotbal că reprezentanta județului Bistrița-Năsăud nu va participa la acest mini-turneu.     

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.