SondajRSS Feed

CS Gold Gym simleu Silvaniei a gazduit Cupa 1 decembrie la Culturism

7 Decembrie 2017

Culturistii simleuani au participat la editia din acest an a competitiei la proba de “împins-culcat” la mai multe categorii de vârsta si greutate

1 Decembrie a fost o zi de sarbatoare pentru România, fiind sarbatorita cu parade militare care mai de care mai spectaculoase si mai frumose. Ei bine, la simleu Silvaniei, Ziua Nationala a României a fost sarbatorita si printr-un alt mod. Pe lânga parada traditionala, orasul de la poalele Magurii a gazduit si o competitie de culturism.Daca în 1 Decembrie, simleuani au avut posibilitatea sa iasa pe strazile orasului pentru a urmari parada militara, sâmbata, CS Gold GYM simleu a propus un nou eveniment, de aceasta data unul sportiv si a organizat o noua editie a Cupei „1 Decembrie” la Culturism. Competitia se doreste sa devina una traditionala si de câtiva ani se desfasoara regulat.

 În sala „Gold Gym”, sportivii de la CS Gold Gym simleu s-au întrecut la proba „împins-culcat” la diferite categorii de vârsta si de greutate. Astfel, competitia s-a des

CS Gold Gym simleu Silvaniei a gazduit Cupa 1 decembrie la Culturism
fasurat la juniori mici si juniori mari, precum si la seniori, categoria 75 kg si +100 kg, fiind un real succes pentru clubul simleuan.Cei mai buni sportivi au fost Vasile Grecu, Vlad Pop, Rozsos Raul si Razvan Pop, cei patru cucerind primul loc la categoriile la care au concurat. Sa spunem ca la final, Ioan Laslo - presedintele CS Gold GYM, i-a premiat pe participanti cu diplome si medalii. „Vreau sa-i felicit pe baieti pentru rezultatelle obtinute”, a spus la finalul competitiei Ioan Laslo.Pentru culturistii simleuani urmeaza un eveniment imporatant, având în vedere ca în data de 15 decembrie se va întruni lotul în vederea pregatirii pentru anul competitional 2018.

Vizualizari 365
Comentarii articol
 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.