Covid-19 inchide tot mai multe clase de la scolile din judet

0
1331

Tot mai multe cazuri de coronavirus sunt confirmate in randul elevilor si dascalilor salajeni. Numarul scolilor unde s-a decis inchiderea mai multor clase din aceasta cauza a ajuns marti, 29 septembrie, la 5, cu toate ca ore fata in fata nu s-au mai tinut de saptamana trecuta.

“În urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență Sălaj desfășurată, în format on-line, în data de 29 septembrie, au fost aprobate următoarele:suspendarea cursurilor claselor II C și VI C, din cadrul Școlii Gimnaziale Simion Bărnuțiu din municipiul Zalău, pentru o perioadă de 14 zile, respectiv intervalul 28.09 – 11.10. 2020. Școala Gimnazială ,,Simion Bărnuțiu,, din municipiul Zalău, rămâne insa pe scenariul de funcționare 1 (VERDE), conform Hotărârii CJSU nr. 29 /18 septembrie 2020. Se aprobă suspendarea cursurilor claselor IX A, IX E, X C, XI B, XI C, XI F, XII C, XII E, XII F, XII G din cadrul Liceului Pedagogic Gheorghe Șincai din municipiul Zalău, pentru intervalul 30.09 – 05.10.2020. Liceul Pedagogic Gheorghe Șincai din municipiul Zalău rămâne pe scenariul de funcționare 1 (VERDE), conform Hotărârii CJSU nr. 29 /18 septembrie 2020”, au anuntat reprezentantii Prefecturii Salaj.

In cursul saptamanii trecute, cazuri de coronavirus au fost confirmate la scoala Mihai Eminescu, 28 de clase fiind inchise, si la Liceul cu program sportiv Avram Iancu, aici o singura clasa trecand in online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here