Coronavirus Salaj - A crescut foarte mult numarul persoanelor in autoizolare la domiciliu

5
4139
Coronavirus Salaj - A crescut foarte mult numarul persoanelor in autoizolare la domiciliu

Potrivit informatiilor transmise de Prefectura judetului Salaj, astazi, 19 mai 2020, se afla in carantina 241 persoane, iar in autoizolare la domiciliu 809 persoane.

Comparativ cu informatiile furnizate de Prefectura in data de 16 mai 2020, numarul persoanelor in autoizolare a crescut de la 363 la 806 in prezent, mai exact cu 443 in doar 48 de ore.

Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategica, in judetul Salaj au fost inregistrate 75 de persoane confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 30 au fost declarate vindecate, iar 9 au decedat.

COMENTARII

  1. Numarul bolnavilor de Covid e mai mic decat cel al bolnavilor de gripa sezoniera. Economiile au fost puse la pamant, se va "inventa" un vaccin cu multe efecte adverse care va deveni obligatoriu, iar cand efectele adverse vor aparea, vor constitui un motiv pt a produce si mai multe vaccinuri. Desigur, cumparate din import, ca strainii au inventat penicilina, nu noi...in timp ce la Cantacuzino o sa faca fabrica de pufuleti, ca vaccinuri nu vor avea voie. NU va mai lasati prostiti.....

  2. dati drumul la economie, Covid 19 e un virus care slabeste sistemul imunitar, dar nu omoara direct. Sunt circa 1000 de morti in Romania bifati ca si Covizi, chiar daca au murit de inima la 90 de ani. In panica creata au fost ignorate toate principiile de baza ale virusologiei, nu exista virus care sa sara si sa topaie 4 metri. Se cheltuie bani multi pt izolarea covizilor , pt ce? Vor sa faca dosare penale... pt ce? Pt ca stranuti in metrou fara masca? Oare unde am ajuns? Dar asa se schimba guvernele si oranduirile...

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.