Corina Cretu despre ”Romania Europeana”

0
6


Lansare… electoral “Romania europeana”
Toata floarea cea vestita a PSD-ului salajean a fost alaturi de colega lor, europarlamentarul Corina Cretu, care a venit in judetul nostru pentru a-si promova cartea “Romania Europeana”, recent aparuta la Editura Scripta, din Bucuresti. Volumul cuprinde articole, insemnari si rapoarte ale europarlamentarului roman, care ofera un tablou destul de clar al problemelor cu care se confrunta reprezentantii Romaniei in Parlamentul European. (Re)venirea in Salaj a fostei purtatoare de cuvant a presedintelui Ion Iliescu, s-a constituit si intr-un bun prilej pentru social-democrati, care au transformat lansarea de carte intr-o veritabila intalnire pe teme electorale, desfasurata in noua Sala de Sedinte a Consiliului Judetean Salaj.
Despre carte si importanta acesteia in peisajul editorialistic a vorbit directoarea Bibliotecii Judetene, Florica Pop, dar si presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc si deputatul Iuliu Nosa.
Ultimul cuvant i-a revenit autoarei, Corina Cretu, care se pregateste sa isi continue munca in Parlamentul European, fiind candidata din partea PSD-ului la alegerile din 7 iunie. Europarlamentarul le-a prezentat participantilor cateva aspecte privind munca la Bruxelles si a vorbit, totodata de legatura ei directa cu Salajul, tatal ei fiind nascut in satul Tranis.
La finalul evenimentului, invitatii au intrat in dialog cu Corina Cretu, iar cei care au dorit au primit carti cu autograf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here