Copil de 7 ani cazut intr-o fântâna din Varsolt

1
1914

 

Copil de 7 ani cazut intr-o fântâna din Varsolt

Un apel la 112, facut in jurul orei 18:00 a pus pe jar pompierii. Un baietel de 7 ani cazut in fantana in localitatea Varsolt. Intervine Sectia Simleu, SMURD Simleu, echipajul TIM si AT 5002 Zalau. Drumul este foarte greu accesibil. Se inainteaza cu dificultate. Adancimea bazinului este de aproximativ 1 metru si diamentrul de aproximativ 3 metri. Se intervine pentru scoaterea apei din fantana cu ajutorul a doua motopompe. Nivelul apei a scazut sub 0,5 metri. Corpul copilului a fost gasit. Se intervine pentru scoaterea acestuia. Se incep manevrele de resuscitare. Baietelul a fost gasit fara suflare intr-o fantana de pe un câmp izolat, greu accesibil.  Victima a fost transportata in ambulanta TIM, fara a avea functii vitale. Se continua resuscitarea, se deplasaeza catre UPU Zalau.

Medicii de la UPU Zalau se lupta in continuare pentru viata copilului si nu se dau batuti

Copilul de 7 ani scos din fântâna în stop cardiorespirstor cu 19,5 grade la preluarea de catre echipajul medical. Acestia continua manevrele de resuscitare si încalzirea pacientului. stop_coloana

COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.